Emre Akbaba ilk 11'i garantiledi!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Gençlerbirliği maçında kadroda çok fazla değişiklik yapmayı düşünmüyor. Tecrübeli çalıştırıcı, kırmızı kart cezalısı Belhanda'nın yerine Emre Akbaba'ya şans verecek.

Sarı-kırmızılılarda orta saha kurgusu sürekli değişiyor. Mario Lemina'nın sakatlığı sebebiyle forma giyemediği maçta Younes Belhanda, Fenerbahçe derbisine 11'de başlamış ve alkışlanan bir oyun sergilemişti. Ancak bu maçta kırmızı gören Belhanda, G.Birliği'ne karşı yok.

Emre Akbaba ilk 11'i garantiledi!
Fatih Terim, Kadıköy'de kullanmadığı Emre Akbaba'yı orta sahaya monte edecek. Partnerleri her zamanki gibi Seri ve Ömer olacak.

GENÇLERBİRLİĞİ'NE TAM KONSANTRASYON

Fenerbahçe'yi 20 sene sonra Kadıköy'de deviren ve ligde 7'de 7 yapan Galatasaray'da gözler Gençlerbirliği karşılaşmasına çevrildi. Fatih Terim oyuncularından 'tam konsantrasyon' isterken çalışmalar da tüm hızıyla sürüyor. Dünkü antrenman ısırma hareketleriyle başladı. Takım halinde pas oyunu gerçekleşti. İdmanın ana bölümünde dayanıklılığa yönelik çalışma yapıldı. Çalışma yenilenme koşusu ve soğuma ile bitti.

 

Emre Akbaba ilk 11'i garantiledi! ile ilgili etiketler Galatasaray Emre Akbaba Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.