Emrah'ın yıllardır kabullenemediği oğlu Tayfun Erdoğan evleniyor

Şarkıcı Emrah'ın çocukluğu boyunca reddettiği, DNA testleri sonucu kabullendiği oğlu Tayfun Erdoğan damat oluyor. Tayfun Erdoğan evlilik teklifi ettiği sevgilisinden 'evet' yanıtını aldı.

Şarkıcı Emrah'ın evlilik dışı dünyaya gelen oğlu Tayfun Erdoğan dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Daha önce Survivor'a da katılan Tayfun Erdoğan evlilik yolunda ilk adımı attı. Babası Emrah Erdoğan ile yıllardır görüşmeyen Tayfun Erdoğan, sevgilisine evlilik teklifinde bulundu.


MUTLU ANLARINI INSTAGRAM'DAN PAYLAŞTI

Babası Emrah Erdoğan ile yıllardır bir barışık bir dargın bir ilişki sürdüren Tayfun Erdoğan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla sevgilisine evlilik teklifi ettiğini duyurdu. Erdoğan paylaşımına ise "Tayfun da büyüdü arkadaşlar ve bugün evlenme teklifi ediyor. Seni çok seviyorum. 'Evet'i kaptım, 'Evet' dedi" notunu düştü. Erdoğan'a takipçilerinden tebrik mesajları yağdı.

Şarkıcı Emrah, 1991 yılında dünyaya gelen oğlu Tayfun Erdoğan henüz 7 yaşındayken DNA testi sonucu oğlunu kabul etmek zorunda kaldı. Emrah, Bursa'da bir ev verip oğluna bir belge imzalatarak mirasından hiçbir hak iddia etmeyeceğine dair bir belge imzalatmıştı.

 

Emrah'ın yıllardır kabullenemediği oğlu Tayfun Erdoğan evleniyor ile ilgili etiketler Emrah Erdoğan Emrah Tayfun Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.