Emrah ve Sibel Erdoğan boşanıyor!

2014'te Sibel Erdoğan ile nikah masasına oturan şarkıcı Emrah boşanma kararı aldı.

Uzun süredir aşk yaşayan Emrah ve Sibel Kirer, 16 Haziran 2014 tarihinde İstanbul Conrad Hotel’in panoramik terasında düzenlenen düğün töreniyle evlenmişlerdi. Kanal D ekranlarında yayınlanan '2.Sayfa' programının haberine göre; Emrah 6 yıl önce evlendiği Sibel Erdoğan'la boşanma kararı aldı.

Emrah ve Sibel Erdoğan boşanıyor!

Evlilikte ilk çıtırdamanın 1 yıl önce başladığı ifade edildi. Ünlü çiftin arasındaki kavgaların sona ermemesi sonucunda çift terapistine gitmeye karar verdiler.Ancak kaçınılmaz son geldi çattı. Fikir ayrılıkları ve şiddetli geçimsizlik devam edince Emrah ve Sibel Erdoğan boşanma karar aldı.

AYNI EVDE YAŞIYORLAR

Henüz hukuki sürecin başlamadığı fakat Sibel Erdoğan'ın avukatlarıyla görüşmeye başladığı ve anlaşmalı olarak boşanma kararı aldıkları ortaya çıktı. Çiftin hala aynı evde yaşadığı ve çekişmeli bir boşanma olmayacağı da konuşulanlar arasında.

Emrah ve Sibel Erdoğan boşanıyor! ile ilgili etiketler 2. Sayfa Emrah Erdoğan boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.