'EMPERYALİSTLERİN BESLEMELERİ KAOS PEŞİNDE!'

Hürriyet gazetesi yazarı - SuperHaber programcısı Nedim Şener, kendisine yönelik sosyal medyada sürdürülen alçak saldırılara SuperHaber YouTube kanalında yanıt verdi…

Uzun süredir FETÖ’cü, firari, PKK’lı hesapların hedefinde olan Nedim Şener’e yönelik çirkin saldırılara yeni bir boyut eklendi.

Ayasofya’da kılınan ilk namazla ilgili düşünceleri ve heyecanını paylaşan Şener’e hakaretlerle başlayan saldırılar, KRT televizyonunun başındaki isim Adnan Bulut ve Esenyurt’un eski belediye başkanı Gürbüz Çapan ile kardeşinin iğrenç ifadeleriyle sürdü. Kendisine yönelik bu saldırılara sessiz kalmayan Nedim Şener, sosyal medya hesabından bu isimlere yanıt verirken, bu organize saldırıları SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’a değerlendirdi.

Şener, "Farkındaysanız FETÖ’cü ve PKK’lılar deşifre oldu. Hiçbir etkisi kalmadığı için bu kez Atatürkçü görünümlü şahıs ve hesaplar fitne kazanı kaynatmak istiyorlar. Benim tutumum, davranışım ve söylemlerim bu fitne ateşini söndüren ve bozan bir tutum olduğu için onları rahatsız ediyor. Onlar ya Abdülhamit üzerinden ülkeyi iç savaşa götürmek istiyorlar, ya da Atatürk üzerinden toplumu kavga ettirmek istiyorlar. Böyle bir projeleri var. Bunun yurt dışı uzantılarını da görebiliyorum. Özellikle ABD’de son zamanlarda bazı kişiler Atatürk’ün sözlerini İngilizce olarak paylaşıyorlar, bir takım görüntü ya da belgesellerini yayınlıyorlar. Bunun sebebi Atatürk’ü çok sevdiklerinden değil, bu tamamen ülkedeki fay hattını tetiklemeye çalışmalarından. Bu emperyalistlerin beslemeleri, misyonları gereği bu çatışmayı körüklemek istiyorlar. Ya Abdülhamit’e küfür edecekler ya da Atatürk üzerinden çatışmaya götürmek istiyorlar. Çünkü başka çatışma alanı kalmadı neredeyse, açık açık bazı konuları söyleyemiyorlar. Örneğin, en son Ayasofya’nın ibadete açılması konusu. 24 Temmuz günü Lozan Barış Antlaşması’nın ki Sevr Antlaşması'nı tamamen tarihe gömen Türkiye’nin bağımsızlık sebebi olan bir anlaşmanın yıl dönümünde Ayasofya’nın açılması, yani bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin kendi bağımsız kararıyla Ayasofya’yı ibadete açmasını birleştiren bir konuşma yaptım ben. Oysa onlar şunu bekliyorlardı; 24 Temmuz Lozan Barış Anlatlaşması ile 24 Temmuz Ayasofya’nın açılışını çatıştırmak. Bunu birleştirmeye çalışanlardan biri bendim. Bu söylemimi, 2 dakikalık konuşma yaptığım videonun yaklaşık 20 saniyelik bölümünde ‘Ayasofya’da namaz kılarken ne hissetiniz?’ sorusuna cevap olarak ben de “Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fetheden yeniçerilerinden biri gibi” hissettiğimi söyledim. Şunu söylemedim; Fatih Sultan Mehmet’in veziri, paşası, komutanı, yöneticisi gibi bir şey söylemedim. Türkiye Cumhuriyeti’nin bir eri gibi, bir yeniçeriyi oradaki hava gereği bir betimlemeye gittim. Oradaki duyguyu anlatmaya çalıştım. Onlar bu kısmı alıp itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar, bunu FETÖ’cüler ve PKK’lılar çok uzun zamandır değişik sıfatlar takarak yaptırmaya çalışıyorlardı." ifadelerini kullandı.

Nedim Şener’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

'EMPERYALİSTLERİN BESLEMELERİ KAOS PEŞİNDE!' ile ilgili etiketler Nedim Şener Ayasofya Barış Özkan Adnan Bulut Gürbüz Çapan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.