Emniyet şeridinde yol verme kavgası!

İstanbul'da seyir halindeki iki araç araç sürücüsü arasında yol verme nedeniyle kavga çıktı. Akan trafikten emniyet şeridine taşınan kavga kameralara yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Cuma günü gece saatlerinde Esenler Atışalanı yolu üzerinde yaşandı.

Elde edilen bilgiye göre, trafikte seyir halindeki iki araç bilinmeyen bir sebeple emniyet şeridinde durarak tartışmaya başladı. Tartışma, kısa sürede şiddetini artırarak yerini tekme ve yumruklara bıraktı. Bir anda kavga etmeye başlayan 4 kişi yumruk ve tekmelerle yolda birbirine vurmaya devam etti.

DİĞER SÜRÜCÜLER ARAYA GİRİP AYIRDI

O sırada otoyolda seyreden ve kavgayı gören diğer sürücüler de araçlarını durdurarak kavgayı ayırmaya çalıştı.

Tüm uğraşlara rağmen ayrılmayan taraflar birbirlerini darp etmeye devam etti. Vatandaşlar güçlükle de olsa tarafları ayırmayı başardı. Kavganın yol vermeden dolayı çıktığı öğrenilirken, vatandaşların araya girmesinin ardından taraflar hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam ettiler.

 

Emniyet şeridinde yol verme kavgası! ile ilgili etiketler İstanbul Esenler Kavga
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.