Emniyet müdürünün isyanı! "Alemin bitsin pis..."

Zonguldak'ta üniversite çevresinde uyuşturucu satışı yaptığı gerekçesiyle yakalanan 4 şüpheli adliyeye sevk edilirken, İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı, ele geçirilen uyuşturucu fotoğraflarını sosyal medya hesabından "Alemin batsın kirli torbacı" sözleri ile paylaştı. Emniyet Müdürü'nün yaptığı bir paylaşım sosyal medyada büyük destek buldu.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, dün Bülent Ecevit Üniversitesi'nin bulunduğu İncivez Mahallesi'nde uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi.

Operasyonda, üniversite çevresinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve kullandığı değerlendirilen 7 şüpheli kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada ise, 700 gram bonzai, hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinden kazanıldığı tespit edilen 5 bin lira para ele geçirildi.

Gözaltındaki şüphelilerden üçü, ifadelerinin ardından serbest bırakılırken A.B., O.O., B.B. ve S.Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

EMNİYET MÜDÜRÜNDEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı, ele geçirilen uyuşturucu maddelerin fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Uyuşturucu satan kişilere tepki gösteren Turanlı fotoğraflarla birlikte, "Alemin batsın kirli torbacı. Bu neki hacı! Bu otlar neci. Dumanda giydiğin çamurlu tacı, belli ki düşürdün halin pek feci. Bilmen mi sonunuz her daim acı. İncivez’den uzayın” mesajını paylaştı. Turanlı'nın paylaşımı takipçilerinden destek gördü.

Emniyet müdürünün isyanı! "Alemin bitsin pis..." ile ilgili etiketler Zonguldak metin turanlı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.