Emniyet Genel Müdürlüğü'nden Polis Haftası için tanıtım filmi

Emniyet Genel Müdürlüğü, teşkilatın 177. kuruluş yıl dönümü için tanıtım filmi yayınladı. Filmde eğitmen, öğrencilere meslek hayatları boyunca nelerle karşılaşacaklarını anlatıyor. 4 dakika 30 saniye süren tanıtım filminde Cebeci Polis Şehitliği'nden kareler de yer aldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, teşkilatın 177. kuruluş yıl dönümü ve 4-10 Nisan Polis Haftası kapsamında tanıtım filmi hazırladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesaplarında "Hayatın merkezinde, vatandaşımızın yanında, tam 177 yıldır" ifadeleri kullanılarak paylaşılan film, bir Polis Akademisi eğitmeninin, öğrencilere, polis olma yolundaki tavsiye ve uyarılarını içeriyor.

Filmde eğitmen, öğrencilere meslek hayatları boyunca nelerle karşılaşacaklarını anlatıyor.

CEBECİ POLİS ŞEHİTLİĞİ'NDEN KARELER DE YER ALDI

Adana, İzmir, Van ve Ankara'da çekilen ve emniyetin tüm birimlerine ilişkin görüntülere yer verilen filmde şehitler de unutulmadı.

4 dakika 30 saniye süren tanıtım filminde Cebeci Polis Şehitliği'nden kareler de yer aldı.

Senaryosu Emniyet Teşkilatınca kaleme alınarak yaklaşık bir aylık bir çalışmayla ortaya çıkan filmin oyuncuları da polisler oldu.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden Polis Haftası için tanıtım filmi ile ilgili etiketler Emniyet Genel Müdürlüğü polis haftası tanıtım filmi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.