Emmanuel Emenike içini Nijerya'da döktü: Tutsak gibiyim!

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Nijeryalı golcü Emmanuel Emenike, Nijerya basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat tarafından kadro dışı bırakılan Emmenauel Emenike, ülkesinin basınına patladı. Nijeryalı yıldız, “Takıma her şeyimi veriyorum ama kulüpte hep tepki görüyorum” diyerek isyan etti. Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat tarafından takım arkadaşı Van der Wiel ile birlikte kadro dışı bırakılan ve eleştiri oklarının hedefi olan Emenike, Nijeryalı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Nijeryalı yıldız oyuncu, Fenerbahçe’de kendisini bir tutsak gibi hissettiğini belirtirken “Spartak Moskova, Al Ain ve West Ham United'da yaptığım gibi takıma her şeyimi veriyorum. Neden bu şekilde muamele görüyorum, bilmiyorum” şeklinde konuştu. Fenerbahçe Kulübü'nde kendisine sürekli tepki gösterildiğini de dile getiren Emenike, “Neden her zaman günahkâr ben oluyorum, bilmiyorum. Hâlâ bu soruların yanıtını bulamıyorum” dedi.

Emmanuel Emenike içini Nijerya'da döktü: Tutsak gibiyim! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Emmanuel Emenike
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.