Emmanuel Adebayor'dan eleştirilere şaşırtan yanıt: Bağış yapmayacağım

Togolu yıldız, koronavirüs salgını için bağış yapmadığı eleştirilerine karşı ilginç bir şekilde kendini savundu.

Arsenal, Manchester City, Real Madrid ve Tottenham gibi devlerin formalarını giyen, Süper Lig'de de Başakşehir ve Kayserispor'da mücadele eden Emmanuel Adebayor şaşırtan bir açıklama yaptı.

Emmanuel Adebayor'dan eleştirilere şaşırtan yanıt: Bağış yapmayacağım

Koronavirüs salgınıyla mücadele için ihtiyacı olan insanlara bağış yapmadığı konusunda eleştirilerin hedefi olan Emmanuel Adebayor, bu eleştirilere ilginç bir yanıt verdi.

“Bağış yapmadığımı söyleyenler için net olacağım. Bağış yapmayacağım. Çok basit," diyen Adebayor, "Ne yapmak istiyorsam onu yapıyorum, ne yemek istiyorsam onu yiyorum ve en önemli olan bu” dedi.

Kendisinin Didier Drogba ve Samuel Eto’o ile karşılaştırılmasına da değinen Adebayor, “Ne yazık ki Drogba değilim, Eto’o da değilim. Ben Adebayor'um ve her zaman yapmak istediğimi yapacağım” ifadelerini kullandı.

2017’de Başakşehir’e transfer olan Adebayor, 2019’da ise Kayserispor’da forma giymişti. Son olarak Paraguay ekiplerinden Club Olimpia’da forma giyen Togolu golcü, koronavirüs salgını nedeniyle liglerin askıya alınmasının ardından ülkesine dönmüş ve Benin’de karantinaya alınmıştı.

Emmanuel Adebayor'dan eleştirilere şaşırtan yanıt: Bağış yapmayacağım ile ilgili etiketler Real Madrid Manchester United Manchester City Arsenal Koronavirüs Korona adebayor
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.