Emirhan İlkhan Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

Emirhan İlkhan adı son günlerde adı Torino ile geçen Beşiktaş Kulübü oyuncularındandır. 18 yaşındaki genç oyuncunun serbest kalma maddesinin 4.5 milyon Euro olduğu ve yıldız ismin Torino’ya transferinin an mesela olduğu söylenmektedir. İşte, Emirhan İlkhan biyografisi…

Emirhan İlkhan şu günlerde Beşiktaş taraftarları tarafından adı sık sık anılan genç yıldızlardan bir tanesidir. Geçen sezon oynadığı futbolla gelecek vaat eden isimler arasında yer alan Emirhan’ın 4.5 milyon Euro serbest kalma maddesinin olduğu ve Torino ile her an sözleşme imzalayabileceği kaydedildi.

Torino’nun Emirhan İlkhan ile yaptığı görüşmelerde anlaşmanın sağlandığı bilgisi gelirken 5 yıllık sözleşme karşılığında genç ismin ne kadar yıllık ücret alacağı henüz kamuoyu ile paylaşılmadı.

Emirhan İlkhan Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

Emirhan İlkhan Kimdir?

Emirhan İlkhan, 1 Haziran 2004 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 2013 yılında Florya 1923 Spor’da futbol hayatına başlayan Emirhan, 2014’te Beşiktaş alt yapısına transfer oldu. İlk profesyonel karşılaşmasına 5 Ocak 2022 tarihinde Katar'ın Doha şehrinde oynanan 2021 Süper Kupa maçının 80. dakikasında Kenan Karaman'ın yerine oyuna girerek çıktı.

Emirhan, Süper Lig’deki ilk maçına ise 9 Ocak 2022 tarihinde Çaykur Rizespor karşılaşmasında sahada yer aldı. Maça ilk 11'de başlayan Emirhan İlkhan, 2-2 biten karşılaşmanın 2. golünün altına imzasını attı. Bu gol aynı zamanda Beşiktaş adına Süper Lig tarihinde gol atan en genç 2. futbolcu unvanını Emirhan İlkhan'a getirmiş oldu.

Emirhan İlkhan Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli? - Resim : 2

Türkiye U-16, U-18 ve U-19 alt yaş kategorilerinde de forma giyen Emirhan, bu karşılaşmalarda 2 gol kaydetti.

Emirhan İlkhan, Instagram'da @ilkhan26 hesabını kullanmaktadır.

Emirhan İlkhan Kaç Yaşında?

Emirhan İlkhan, 2004 doğumlu olup 18 yaşındadır.

Emirhan İlkhan Aslen Nereli?

2004 yılında dünyaya gelen Emirhan İlkhan aslen İstanbulludur.

Emirhan İlkhan Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli? ile ilgili etiketler Beşiktaş Emirhan İlkhan
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.