Emirhan İlkhan ilk maçında döktürdü... Beşiktaş'ın genç yeteneği Rize'de parladı...

Beşiktaş altyapısından yetişen ve Katar'daki Süper Kupa maçında adından söz ettiren genç orta saha Emirhan İlkhan, Süper Lig'deki ilk maçında Çaykur Rizespor'a karşı forma giydi. 17 yaşındaki futbolcunun Rize'de bir topu direkten döndü. Sergen Yalçın'ın tahtına aday yakıştırmaları yapılan genç isim takımını öne geçiren golün penaltısını yaptıran isim oldu. Emirhan İlkhan müthiş bir de gol attı.

Beşiktaş, deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynadığı 20. hafta maçında önemli oyuncularını geride bırakarak geldi. Rize deplasmanına 19 kişilik kadroyla gelen Beşiktaş’ta son dakika gelişmesiyle birlikte toplamda 16 oyuncu takımlarını yalnız bıraktı.

Siyah beyazlı ekip, rakibine karşı bu akşam sahaya altyapı oyuncuları ağırlıklı bir kadroyla çıktı. Kadro dışı olan N’Sakala, Lens, Ljajic ve Douglas, sakatlıkları bulunan kaleci Mert Günok ile N'Koudou, üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Can Bozdoğan ile temaslı olduğu için karantinada bulunan Mehmet Topal, Rize deplasmanında yer almadı.

Koronavirüs testleri pozitif sonuçlanan Oğuzhan Özyakup, Mralem Pjanic, Cycle Larin, Teixeirea, Kenan Karaman, Rachid Ghezzal ile Atiba Hutchinson bu akşamki müsabakada yer almıyor. Öte yandan kamp kadrosunda yer alan ve Rize’ye getirilen Salih Uçan, maça saatler kala sindirim sistemi rahatsızlığı geçirdiği için kadrodan çıkarıldı.

AKADEMİ ANTRENÖRÜ OKTA, A TAKIMIN BAŞINDA

Beşiktaş'ta teknik sorumlu Önder Karaveli ile Yardımcı Antrenör Serdar Topraktepe, koronavirüse yakalandığı için Rizespor maçında takımlarını yalnız bıraktı.

A takımın başında Teknik Sorumlu unvanıyla futbol akademisi antrenörü Halim Okta görev aldı.

Emirhan İlkhan ilk maçında döktürdü... Beşiktaş'ın genç yeteneği Rize'de parladı...

U19’DAN 6 GENÇ KADRODA

A takımdaki eksikler nedeniyle Beşiktaş'ta, altyapıda oynayan gençlere forma şansı verildi. U19 takımından Serdar Saatçi, Emirhan İlkhan, Emirhan Delibaş, Demir Ege Tıknaz, Emre Alım, Göktuğ Baytekin, Çaykur Rizespor kamp kadrosuna dahil edildi.

Antalyaspor’a karşı Katar’da oynanan Turkcell Süper Kupa finalinde forma giyen Serdar Saatçi bu akşamki karşılaşmada şans bulan isimlerden oldu.

Beşiktaş’ın U19 oyuncusu Emirhan İlkhan, kariyerindeki ilk profesyonel deneyimini Turkcell Süper Kupa maçında yaşamıştı. 17 yaşındaki Emirhan, ilk kez bir Süper Lig maçında forma giydi.

17 yaşındaki futbolcunun Rize'de bir topu direkten döndü. Sergen Yalçın'ın tahtına aday yakıştırmaları yapılan genç isim takımını öne geçiren golün penaltısını yaptıran isim oldu. Emirhan İlkhan müthiş bir de gol attı. 2-2 biten maçın 90. dakikasında gole bir kez daha yaklaşan yıldız aday, kaleci Gökhan Akkan'ın %99'luk kurtarışıyla yıkıldı.

Konuk ekip Beşiktaş, ev sahibi Çaykur Rizespor’a karşı dış sahada son 2005-2006 sezonunda oynanan karşılaşmada mağlup olmuştu. O tarihten bugüne rakibini evinde 10 kez ağırlayan Çaykur Rizespor, Beşiktaş karşısında 8 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı.

Emirhan İlkhan ilk maçında döktürdü... Beşiktaş'ın genç yeteneği Rize'de parladı... ile ilgili etiketler Beşiktaş Emirhan İlkhan Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.