Emir Sarıgül’den Deniz Baykal için duygusal paylaşım...

İstanbul Büyükşehir ve Şişli Belediyesi Meclis Üyesi Galatasaray Eski Yöneticisi Emir Sarıgül beyin ödemi rahatsızlığı ile yoğun bakıma alınan CHP eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal için iyi dilek temennilerinde bulundu.

Geçtiğimiz hafta yoğun bakıma alınan ve tedavisi süren Deniz Baykal için İstanbul Büyükşehir ve Şişli Belediyesi Meclis Üyesi Galatasaray Eski Yöneticisi Emir Sarıgül sosyal medyadan duygusal paylaşımlarda bulundu. Babası Mustafa Sarıgül ve Deniz Baykal’ın fotoğrafını paylaşan Emir Sarıgül, Deniz Baykal için iyi dilek temennilerinde bulundu.

Ekran_AlAntAsA11

EMİR SARIGÜL’DEN DENİZ BAYKAL İÇİN İYİ DİLEK TEMENNİSİ

Mustafa Sarıgül ile Deniz Baykal’ın bir fotoğrafını paylaşan İstanbul Büyükşehir ve Şişli Belediyesi Meclis Üyesi Galatasaray Eski Yöneticisi Emir Sarıgül; “İnsanlar siyasette mücadele edebilir. Geride kalacak olan güzel anların özlemidir, dede dostum, büyüğüm Sn. Baykal'ın en kısa zamanda sağlığına kavuşacağına tüm kalbim ile inanıyorum.” açıklamalarında bulundu.

Emir Sarıgül’den Deniz Baykal için duygusal paylaşım... ile ilgili etiketler Deniz Baykal emir sarıgül
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.