Emir Olçok'tan duygu dolu paylaşım

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında şehit olan Erol Olçok'un oğlu Emir Olçok, Twitter hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında babası ve onunla birlikte şehit olan ağabeyi Abdullah Tayyip Olçuk'u anan Emir Olçok, "Milletimiz onlara gönlünde büyük bir yer açtı." dedi.

15 Temmuz'da şehit olan Erol Olçok'un küçük oğlu Emir Olçok, hain darbe girişiminin 4 yıl dönümünde Twitter hesabından duygulandıran bir paylaşımda bulundu.

Sözlerine babasını anlatarak başlayan Olçok, "Babacığım ve ağabeyimin bize bıraktığı manevi değerler ışığında, inşallah biz de vatanımıza, milletimize faydalı olacağız. Biz onlarla gurur duyduğumuz gibi, onların da bizimle gurur duyacağı insanlar olmak için çalışacağız." dedi.

"GÖLGESİNDE YAŞADIĞIMIZ KAHRAMANIMIZSIN"

Babasının yolundan yürüyeceğini ve ilkelerinden sapmayacağını belirten Olçok, "Babacığım, Dünümüzsün, bugünümüzsün, yarınımızsın. Gölgesinde yaşadığımız kahramanımızsın. Babacığım, evlatların seni çok seviyor ve her geçen gün daha çok özlüyor. İnşallah bir gün kavuşmak dileğiyle, ebedi yurdunda seni saygıyla, sevgiyle, özlemle selamlıyorum." ifadesini kullandı.

Sözlerinin devamında 17 yaşında şehit olan ağabeyini anlatan Olçok, "Ağabeyim Abdullah Tayyip, yiğitti, mertti, cesurdu. Şehit olduğunda yaşı 17’diydi ama babamın olmadığı zamanlarda, evin reisi, hayatımızın neşesiydi.Babam Erol Olçok ve ağabeyim Abdullah Tayyip Olçok’la ilgili anlatacak o kadar çok şey var ki, ancak bunları ifade etmeye sözlerimin kifayet etmeyeceğini biliyorum. O tarihteki mümtaz yerini aldı. Milletimiz de onlara gönlünde büyük bir yer açtı." diyerek herkese şükranlarını sundu. 

Emir Olçok'tan duygu dolu paylaşım

Emir Olçok'tan duygu dolu paylaşım - Resim : 2

Emir Olçok'tan duygu dolu paylaşım ile ilgili etiketler 15 Temmuz Twitter Şehit cevap olçok emir olçok abdullah tayyip olçok
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.