Eminönü'ndeki tarihi Mısır Çarşısı'nda Ramazan yoğunluğu

Ramazan’a sayılı günler kala hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar, güzel havadan da yararlanarak Cumartesi gününü Eminönü’ndeki tarihi Mısır Çarşısı’nda alışveriş yaparak değerlendirdiler.

On bir ayın Sultanı, Ramazan geldi çattı. Mübarek ayın içerisinde olduğumuz şu günlerde güzel havadan yararlanan vatandaşlar hem iftar hem de sahur sofraları için alışveriş yapmaya özen gösterdiler. Eminönü’ne akın eden vatandaşlar alışveriş için tarihi Mısır Çarşısı’nı tercih ettiler.

Kaliteli ve organik ürünlere ulaşmak adına kalabalığın arasında asla girmekten çekinmeyen Özcan Güler adlı bir vatandaş, "Alışverişi yapmaya geldik. Fiyatlar biraz yüksek gibi görünüyor. Hurma fiyatları 85-95 arası. Biraz pazarlık yapacağız tabii" ifadelerini kullandı. Diğer bir vatandaş ise "Biz geçen hafta geldik Bu kadar yoğun değildi. Bir dolaşacağız bakalım. Kesemize uygun bir şey görürsek alırız. Peynir ürünleri alacağız" dedi.

Eminönü'ndeki tarihi Mısır Çarşısı'nda Ramazan yoğunluğu

Fiyatlar hakkında da değerlendirme yapmaktan geri kalmayan bir vatandaşta "Ramazan'da ne gerekiyorsa onları alacağız. En başta zeytin peynir vs. Fiyatlar çok pahalı geldi ama az bir şey de olsa alacağım" şeklinde konuştu.

Eminönü'ndeki tarihi Mısır Çarşısı'nda Ramazan yoğunluğu - Resim : 2

Ramazan ayında yoğunluğun bu denli artmasına sevinen Mısır Çarşısı esnafı ise fiyatların gayet makul olduğunu ve ilgiden de memnun kaldıklarını dile getirdiler.

Eminönü'ndeki tarihi Mısır Çarşısı'nda Ramazan yoğunluğu ile ilgili etiketler İstanbul alışveriş mısır çarşısı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.