Eminem kaburgalarını aldırdı mı?

Gerçek adı Marshall Mathers olan Eminem adlı dünyaca ünlü Rap şarkıcısı hakkında kaburgalarını aldırdığı konuşulmakta. Peki gerçekten de Eminem kaburgalarını aldırdı mı?

Dünyaca ünlü Rap şarkıcı Eminem hakkında son günlerde ortaya çıkan bir iddia araştırılmaya başlandı. Eminem’in kaburgalarını aldırdığı iddiaları sonrasında ortaya atılan ilginç haberler dikkat çeker oldu. Peki sanıldığı gibi Eminem kaburgalarını aldırdı mı?

Kaburga aldırma ameliyatı ABD başta olmak üzere Avrupa ülkelerinde ünlü isimler arasında yaygın olan bir operasyon olarak dikkat çekmektedir. Bu operasyonun çoğunu ise kadınlar yaptırmaktadır. Bu ameliyat aslında temel anlamda bir vücut kontur düzeltme işlemi olarak bilinmektedir.

Vücudunda belli bir incelme isteyen hasta eğer ki beli geniş ve kısa bir görünüme sahipse bu ameliyat için değerlendirilebilir. Kaburga alınmasında esas kasıt 12’ci yani serbest kaburga denilen kaburganın alınması ile belin daha ince bir görünüme sahip olmasıdır.

Bazı insanlarda bu 12’ci kaburga biraz daha belirgin ve çıkık olmaktadır.

Ne kadar yağsız ve kilosuz olsalar da bel olduğundan fazla kalın görünmektedir. Doktorlar tarafından çok önerilmeyen bir operasyon olan kaburga aldırma yöntemi ünlü isimler arasında yaygındır.

Eminem kaburgalarını aldırdı mı?

Genel anesteziyle gerçekleştirilen estetikte; karın cildi, kasık bölgesinde kalacak bir kesi yardımıyla kaburgalara kadar açılır. En altta duran kaburgalarda bu aşamada belin tam yan tarafı daha oyuk kalacak şekilde geriye çıkarılır. Yani kaburgaların tam olarak alınması asla söz konusu değildir.

Sadece ön taraftan birleşmeyen 11. ve 12. kaburga kemiklerinin konumu değiştirilmektedir.

Aynı zamanda karın germe operasyonu da gerçekleştirilir. Böylece kişiye fit bir karın ve ince bir bel kalır. Birçok doktorun ve kadının çekincesi bu operasyonun diğer adının ‘kaburga aldırma’ olmasıdır.

Kaburga kemiklerinin tam olarak çıkarılması ciddi sağlık problemlerine neden olabilir. Çünkü kaburgalar sadece ciğerlerimizi değil, diğer organlarımızı da büyük ölçüde koruyan kompleks bir yapıdır. Doktorlar, elbette bunun bilincindedir ve bel inceltme operasyonlarında kaburgaları tam olarak almazlar.

Kim Kardashian, Jane Fonda, Janet Jackson, Britney Spears, Cher, Elizabeth Taylor gibi ünlü isimlerin yaptırdığı, Türkiye’den de Cansu Taşkın’ın kaburgalarını aldırdığı iddia ediliyor.

Eminem’in kaburga ameliyatı olduğuna dair hiçbir kanıt veya delil yok. Ayrıca hakkındaki iddialar da o kadar saçma ki, yaşam tarzı nedeniyle onu sevmeyenler tarafından ortaya atılmış iddialar olduğunu anlamamak mümkün değildir.

Sadece kaburga mezvusu değil Eminem hakkında ailevi olarak da birçok iftira niteliği taşıyan iddia ortalıkta dolaşıyor. Hiçbirinin doğruluk payı yok.

Eminem kaburgalarını aldırdı mı? ile ilgili etiketler Eminem kaburga
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.