Emine hemşire koronavirüse yenik düştü

Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’nde görevli 40 yaşındaki 2 çocuk annesi Emine Ezen, hastanede koronavirüse yakalandı. Önce Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan hemşire Ezen, durumunun ağırlaşması üzerine Bursa Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. 15 günden beri Bursa’da yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Hemşire Emine Ezen, tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Koronavirüs mücadelesi boyunca hastanede yüzlerce hastayla ilgilenen ve ağır koşullarda çalışmaya devam eden sağlık çalışanlarından birisinin vefatı, virüsün acı yüzünü bir kez daha gösterdi.

Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'nde görev yaparken koronavirüse yakalanan 2 çocuk annesi Emine hemşire durumu ağırlaşınca Bursa'ya sevk edildi.

Emine hemşire koronavirüse yenik düştü

15 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Emine Ezen tüm çabalara rağmen yaşamını yitirdi.

Geçtiğimiz gün ilçenin sevilen doktorlarından olan Ali Murat Dilek’in vefatı ilçede büyük bir üzüntüye neden olurken bugün hemşire Emine Ezen’in de koronavirüs nedeniyle vefat etmesi, ilçeyi adeta yasa bürüdü.

Emine hemşire koronavirüse yenik düştü ile ilgili etiketler Bursa hemşire vefat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.