Emine Erdoğan'ın sesinden nostaljik mesaj: Elbet bir gün buluşacağız...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan nostaljik bir mesaj ile Türkiye'ye Evde Kal çağrısı yaptı. "Elbet bir gün buluşacağız" şarkısı eşliğinde Emine Erdoğan'ın seslendirdiği videoda "Mutlu günler bir müjde gibi geri dönecek ama şimdi hep birlikte evde kalacağız" mesajı verildi. Videonun sonunda da ekrana "Elbet bir gün buluşacağız" yazısı geldi...

Koronavirüs salgını nedeniyle haftalardır büyük oranda evlerine kapanan Türk halkına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, fonda “Elbet bir gün buluşacağız” şarkısının olduğu bir video ile “Şimdi hep birlikte evde kalacağız” mesajını verdi.

Emine Erdoğan'ın sesinden nostaljik mesaj: Elbet bir gün buluşacağız...

Emine Erdoğan, videodaki mesajı ise şöyleydi:
“Belki bir deniz kenarında, belki büyüklerimizin sıcak yuvasında, belki de özlediğimiz en güzel sokaklarda yeniden el ele tutuşacağız.
Sevdiklerimize duyduğumuz hasret bitecek. Sokaklarımız umutla şenlenecek. Mutlu günler bir müjde gibi geri dönecek Ama şimdi hep birlikte evde kalacağız.
Elbet bir gün buluşacağız.”

Emine Erdoğan'ın sesinden nostaljik mesaj: Elbet bir gün buluşacağız... ile ilgili etiketler Emine Erdoğan Koronavirüs elbet bir gün buluşacağız Evde Kal Türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.