Emine Erdoğan Tropik Kelebek Bahçesi'ne konuk oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin ile birlikte, Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ni gezdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bugün Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ni gezdi. Erdoğan'a AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin eşlik etti.

 Emine Erdoğan Tropik Kelebek Bahçesi'ne konuk oldu!

Türkiye'nin en büyük hayvanat bahçesi olan Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nde, yavru bir kaplan ve zürafa ile fotoğraf çektiren Emine Erdoğan, kişisel Twitter hesabından bu keyifli anları paylaşmayı ihmal etmedi.

 Emine Erdoğan Tropik Kelebek Bahçesi'ne konuk oldu! - Resim : 2

Emine Erdoğan ve Fatma Şahin, Tropik Kelebek Bahçesi'nin de ilk ziyaretçileri oldu. Dünyanın dördüncü büyüğü olan Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ndeki Tropik Kelebek Bahçesi, 20 bin farklı türde kelebeğe de ev sahipliği yapıyor.

 Emine Erdoğan Tropik Kelebek Bahçesi'ne konuk oldu! - Resim : 3

Emine Erdoğan Tropik Kelebek Bahçesi'ne konuk oldu! ile ilgili etiketler Emine Erdoğan Gaziantep Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.