Emine Erdoğan sergi açılışı gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul Zeytinburnu'nda Kitaplar ve Kağıtlar Sergisi'nin aşılışını gerçekleştirdi. Erdoğan, açılışın ardından sergide yer alan eserleri inceledi.

Emine Erdoğan, Asitane Vakfı'nın düzenlediği "Kitaplar ve Kağıtlar Sergisi"nin açılışını Kurdele keserek gerçekleştirdi. Erdoğan sergiyle ilgili Asitane Vakfı Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hasibe Turan'dan bilgi alırken, 50 yıllık kitaplardan, ham maddesi keten, dut ve ipekten oluşan kağıtlara kadar birçok eserin yer aldığı sergiyi gezdi.

Emine Erdoğan sergi açılışı gerçekleştirdi

Erdoğan, sergide yer alan, Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde yıkılan bir evin duvarından çıkarılan ve eski dönemin izlerini taşıyan 40 kitabı da inceledi. 2016'da konservasyon ve restorasyon çalışmalarına başlayan, geçmişin ne kadar güçlü ve zengin değerlere sahip olduğunu paylaşmak ve çocuk ile gençlerde farkındalık oluşturmak amacıyla Konservasyon ve Restorasyon Merkezi'ni kuran vakıf, "Kitaplar ve Kağıtlar Sergisi"ni gerçekleştirdi.

Emine Erdoğan sergi açılışı gerçekleştirdi - Resim : 2

Türkiye'nin kağıtla ilgili ilk eğitim atölyesi olan "El Yapımı Kağıt Atölyesi'ni de gezen Erdoğan, Düzce Kağıt Atölyesi kurucusu İbrahim Sami Özen'den atölyedeki el yapımı kağıtlarla ilgili bilgi aldı. Öte yandan Erdoğan'a ziyaretinde Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy eşlik etti. Ayrıca Erdoğan'a tablo ve el yapımı kağıtlardan üretilen broş hediye edildi.

Emine Erdoğan sergi açılışı gerçekleştirdi - Resim : 3

Emine Erdoğan sergi açılışı gerçekleştirdi ile ilgili etiketler Emine Erdoğan İstanbul sergi açılış
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.