Emine Erdoğan nişasta bazlı şekere savaş açtı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, nişasta bazlı şeker kotasının yüzde 5'e indirilmesinin sağlıklı nesiller için çok önemli bir adım olduğunu ifade etti.

Emine Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından nişasta bazlı şeker kotasının yüzde 5'e indirilmesine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Erdoğan, paylaşımında "Nişasta Bazlı Şeker (NBŞ) kotasının yüzde 5'e indirilmesi sağlıklı nesiller için çok önemli bir adım. Obezite, diyabet ve kanserin arttığı günümüzde yapay gıdalardan sakınmak ve gıdalar konusunda bilinçli tercihlerde bulunmak hepimizin ortak sorumluluğu." ifadelerini kullandı.

Emine Erdoğan'ın açıklamalarına Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'den destek geldi. Ülker Emine Erdoğan'ın ınstagram paylaşımına yaptığı yorumda şu ifadeleri kullandı...

''Sayın Emine Erdoğan hanımefendi kesinlikle haklılar, canı gönülden katılıyorum. Üretirken, tüketirken bilinçli olmalıyız. Doğru ve şeffaf iletişimden yanayım. Sosyal sorumluluk faaliyetlerimizi, sağlıklı ve dengeli beslenme alanında yürütüyoruz. Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Vakfı, Ymeekte Denge Projesi'nde son 7 yılda 6 milyon ilkokul öğrencisine, öğretmenlerine ve ebeveyinlerine bilinçli ve dengeli beslenmenin önemini öğrettik. Sorumluluklarımızın farkındayız ve bu bilinçle hareket etmeye devam edeceğiz.''

murat_ulker_1

Emine Erdoğan nişasta bazlı şekere savaş açtı... ile ilgili etiketler Emine Erdoğan şeker
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.