Emine Erdoğan iş kadını, sporcu ve sanatçı kadınlarla buluştu

Emine Erdoğan, aralarında Türkiye’nin önde gelen iş kadınları, kadın sanatçı ve sporcularını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde konuk etti

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve Türk vatandaşlarına Hollanda’da yapılan muameleyle ilgili olarak, “Uluslararası teamüllere aykırı bu tavır, Avrupa değerlerinin hem insani, hem de diplomatik açıdan intiharı olarak değerlendirilebilir” dedi.

lkcfhvklfdnvkfgdfg

Dünyadaki değişimin en önemli dinamiklerinden birinin kadın potansiyelini değerlendirmek olduğunu söyleyen Erdoğan, “Kadınların gücünü devreye sokabilen toplumlar ilerleyecek, diğerleri gelecek liginden düşecektir” diye konuştu.

Erdoğan, 16 Nisan’da yapılacak referandumla ilgili ise “Türkiye’yi vesayetlerden arındıracak sivil bir sistem teklifiyle karşı karşıyayız. 93 yılda, 65 hükümetin kurulduğu bu sistemin yapısal sorunlarının tamiri, eminim hepinizin arzusudur” açıklamasını yaptı.

sgoImsdgsdfgsdfg

Emine Erdoğan iş kadını, sporcu ve sanatçı kadınlarla buluştu ile ilgili etiketler Emine Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ağırladı işkadını sanatçı ve sporcu
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.