Emine Bulut'un katili öldürüldü mü? Fedai Baran öldü mü?

Emine Bulut'un katili öldürüldü mü? Emine Bulut'un katili Fedai B hakkında canavarca hisle tasarlayarak insan öldürme suçundan iddianame hazırlandı.Fedai Baran'ın cezaevinde öldürüldüğü iddiası gündemde yankı uyandırdı. Detaylar haberimizde...

Emine Bulut'un katili öldürüldü mü? Emine Bulut, Kırıkkale'de eski eşi Fedai Baran tarafından boğazından bıçaklanarak öldürüldü.Bulut'un katili Fedai Baran hakkında iddianame hazırlandı.Fedai Baran'ın cezaevinde öldürüldüğü iddiası ise gündeme bomba gibi düştü. Emine Bulut'un katili öldürüldü mü?

Emine Bulut cinayetinin zanlısı Fedai Baran, yakalanarak cezaevine gönderilmişti.Gündeme yankı uyandıran bir iddia düştü. İddiaya göre Fedai Baran cezaevinde şişlenerek öldürüldü.

Fedai Baran öldü iddiası hakkında yapılacak açıklama bekleniyor.

BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Kırıkkale'de, eski eşi Fedai Baran (43) tarafından bıçaklanan Emine Bulut'un (38) son görüntüsü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Bulut'un, "Ben ölmek istemiyorum" feryadı ile yanında bulunan 10 yaşındaki kızı F.B.B.'nin "Anne lütfen ölme" diye ağlaması yürekleri dağladı.

"HAYVAN KESTİM"

Habertürk'ten Mahir Kılıç'ın haberine göre, cinayetin ardından dükkandan çıkan Fedai Baran'ın, "Bu kahpeyi ben öldürdüm" dediği öğrenildi.

250 metre yürüdükten sonra bir taksiye binen katil koca, taksicinin üzerindeki kanı sorması üzerine sakin bir mizaçla "Hayvan kestim" cevabını verdiği bildirildi.

İSTENEN CEZA BELLİ OLDU!

Emine Bulut'un katili Fedai B. hakkında canavarca hisle tasarlayarak insan öldürme suçundan iddianame hazırlandı ve ağırlaştırılmış müebbet cezası istendi.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı, Emine Bulut'un, eski eşi tarafından kızının gözü önünde öldürülmesiyle ilgili yazılı açıklama yaptı. Emine Bulut'un, 2013 yılında boşandığı eski esşi Fedai Baran (43) ile karşılaştığı, çıkan tartışma sonucu saldırganın eski eşini bogğaz, sol kol, göğüs kısmından bıçakladığı belirtildi. Emine Bulut'un hastanede yaşamını yitirdiği, eski eşinin yakalanıp, tutuklandığı ve hala cezaevinde olduğu hatırlatılarak şöyle denildi:

"Toplumun veya bireyin üstün ve gözetilmesi gereken hukuki yararını korumak amacıyla kamu sağlığı ve kamu düzeni açısından sosyal medya ve medya kuruluşlarında yayınlanan olay anına ilisşkin şiddet içerikli görüntülere Kırıkkale Sulh Ceza Hakimliği tarafından ‘erişimin ve yayınlanmasının kısıtlanması’ kararı verilmiştir. Olayla ilgili, Kırıkkale Cumhuriyet Basşsavcılığı tarafından tüm yönleri ile soruşturma yapılıp, şüpheli hakkında 'canavarca hisle tasarlayarak adam öldürme' suçundan Kırıkkale Ağır Ceza Mahkemesine iddianame düzenlenmiştir.

Emine Bulut'un katili öldürüldü mü? Fedai Baran öldü mü? ile ilgili etiketler cinayet Emine Bulut
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.