Emine Bulut körü körüne mi öldü?

Türkiye'nin gündemine oturan Emine Bulut cinayetiyle ilgili şoke edici bir iddia ortaya atıldı. Bir kullanıcı Twitter'dan Bulut'un kameraya çekilmek yerine ilk yardımla kurtarılabileceğini yazdı. Ünlü doktor Metin Çakır da "Keşke ben orada olsaydım. Ne eder eder Emine'yi kurtarırdım" dedi. İddialar yeni bir tartışmayı beraberinde getirdi; Emine körü körüne mi öldü?

Türkiye güne Emine Bulut cinayetinin görüntüleri ile uyandı. Talihsiz kadının "Ölmek istemiyorum" çığlıkları hepimizin kulaklarında çınladı.

Bulut, eski eşi tarafından boğazından bıçaklanmış, kurtarılamamıştı... O anlar ise biri tarafından kayda alınmıştı. Twitter'dan ortaya atılan bir iddiaya göre; talihsiz kadına doğru ilk yardım yapılsaydı şu an hayatta olabilirdi

Twitter kullanıcısının iddiaları şöyle; 

Kameraya alan sığır yerine orada ilk yardımda bulunabilecek biri olsaydı bir havlu ya da bir tişörtle bile atardamardan fışkıran kana birkaç saniye güçlü tampon uygulanmış olsaydı ve kişi yatırılıp ayakları kaldırılarak kanın hayati organlarına gitmesine destek verilseydi ve üstü ambulans gelene kadar sıcak tutulsa ne varsa sarılsaydı; elbette ambulansta çok geçmeden gelseydi kişi gireceği yoğun bakımdan çıkabilirdi. Kişinin böyle bir durumda ayakta durması daha doğrusun durdurulması başlı başına ölümcül risk.

Paylaşım yeni bir tartışmayı ortaya çıkardı. Şimdi herkes aynı soruyu soruyor; Emine körü körüne mi öldü?

Öte yandan ünlü doktor Metin Çakır da Bulut'u kurtarabileceğini öne sürdü. Doktor Metin Çakır, "Keşke orada olsaydım. Ne eder eder Emine'yi kurtarırdım" diye yazdı.

 

Emine Bulut körü körüne mi öldü? ile ilgili etiketler Kadın Kırıkkale cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.