Emine Bulut davasında son durum! Son hali!

Emine Bulut davasında son durum! Türkiye'nin gündemine oturan Emine Bulut davası başladı.Kırıkkale'de eski eşi Emine Bulut'u kızlarının gözü önünde boğazını keserek öldüren Fedai Varan, bugün hakim karşısına çıkıyor. Peki Emine Bulut davasında son durum nedir?

Emine Bulut davasında son durum! 18 Ağustos günü Kırıkkale Menderes Caddesi üzerindeki bir dönercide meydana gelen olay sonrası bugün Emine Bulut'u kızlarının gözü önünde boğazını keserek öldüren Fedai Varan, hakim karşısına çıkıyor.Peki Emine Bulut davasında son durum nedir?

Emine Bulut'un katili Fedai Varan, 'Canavarca hisle tasarlayarak öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

Emine Bulut davasında son durum! Son hali!

Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek ilk duruşmayı, Türkiye’nin farklı kentlerinden onlarca baro ve kadın hakları savunucusunun da takip edecek.

Olay, 18 Ağustos günü Kırıkkale Menderes Caddesi üzerindeki bir dönercide meydana gelmişti.

Olayın faili Fedai Varan hakkındaki iddianame 5 günde hazırlanmış, aynı gün mahkemece kabul edilmişti.

Emine Bulut ve kızının yakarışlarının da duyulduğu olay anı görüntüleri sosyal medyada paylaşılmış, cinayet büyük infial yaratmıştı.

Olaydan sonra önce Kırıkkale F Tipi Ceza İnfaz Kurumu'na yerleştirilen Varan, sonra da güvenlik nedeniyle Bolu F Tipi Ceza İnfaz Kurumu'na sevk edilmişti.

Emine Bulut davasında son durum! Son hali! ile ilgili etiketler dava Emine Bulut
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.