Emina Sandal'ın bu paylaşımı büyük tepki çekti!

Mustafa Sandal ile evliliği sallantıda olan şarkıcı Emina Sandal'ın erkek arkadaşıyla paylaştığı fotoğraf sosyal medyada büyük tepki çekti.

Mustafa Sandalla olan evliliği sallantılı bir süreç geçiren Emina Sandal, ülkesinde çıkardığı albümle bu sıkıntılı dönemi atlatmaya çalışıyor. Haklarında yapılan ayrılık haberlerine rağmen Mustafa ve Emina cephesinden bir açıklama gelmezken, iki ismin de aynı dönemde albüm çıkarması bu ayrılık haberlerinin reklam olarak yorumlanmasına neden olmuştu.

“ARKADAŞLAR HEP BERABER DAHA İYİ”

Şimdilerde albüm tanıtımı için ülkesinde olan Emina Sandal, burada emlak işleriyle ilgilenen arkadaşı Djura Stanic ile buluştu. Bir araya gelen arkadaşlar çektirdikleri fotoğrafı sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi. Emina Sandal bu kareyi “Arkadaşlar hep beraber daha iyi” notuyla paylaştı.

MUSTAFA BEĞENDİ TAKİPÇİLERİ ELEŞTİRDİ

Emina’nın arkadaşıyla birlikte çektirdiği ve paylaştığı bu fotoğrafı son derece samimi bulan Türk takipçileri ayrılık aşamasında olduğu iddia edilen bir kadının böylesine samimi pozlar vermesini eleştirirken ikilinin ellerinin birbirine değdiğini ve Emina'nın 'yanlış yolda' olduğunu söyleyen çok sayıda yorum yapıldı.

Her ne kadar Türk takipçileri, Emina’yı bu paylaşımından dolayı yerden yere vursa ve ona çok kızsa da Emina’nın kocası Mustafa Sandal fotoğrafı beğenmeyi ihmal etmedi.

emina-ic-2

Emina Sandal'ın bu paylaşımı büyük tepki çekti! ile ilgili etiketler Mustafa Sandal emina sandal erkek arkadaşı sevgilisi djura stanic
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.