Emina Sandal kimdir nereli? Mustafa Sandal Emina Sandal boşanıyor mu?

Sevilen çift Mustafa Sandal ve Emina Sandal'dan kötü haber geldi. Mustafa Sandal Emina Sandal boşanıyor mu sorusu merak ediliyor. Emina Sandal kimdir kaç yaşında? aramaları hızını arttırdı. Mustafa Sandal'ın, beş ay önce evi terk ettiği iddia ediliyor. Dokuz yılı resmi, 14 yıldır birlikte olan ve mutlulukları örnek gösterilen Mustafa- Emina Sandal çiftinin evliliklerinin sona ereceği haberi magazin gündeminde yer alıyor. Herkesin örnek aldığı öift gerçekten boşanıyor mu? Popçuyu, eşiyle boşanmaya iten sebebin ise Emina'nın müsrif kişiliği olduğu iddia ediliyor. Ünlü çift Mustafa Sandal ve Emina Sandal'ın boşanmasına sebep olan şey para mı? Emina Sandal kimdir? MUstafa Sandal ile Emina Sandal boşanıyor mu? Ünlü çift kaç yıldır evli? Boşanmalarının asıl sebebi ne? Detaylar haber özette...

Sevilen çift Mustafa Sandal ve Emina Sandal'dan kötü haber geldi. Mustafa Sandal Emina Sandal boşanıyor mu sorusu merak ediliyor. Emina Sandal kimdir kaç yaşında? aramaları hızını arttırdı. Mustafa Sandal'ın, beş ay önce evi terk ettiği iddia ediliyor. Dokuz yılı resmi, 14 yıldır birlikte olan ve mutlulukları örnek gösterilen Mustafa- Emina Sandal çiftinin evliliklerinin sona ereceği haberi magazin gündeminde yer alıyor. Herkesin örnek aldığı çift gerçekten boşanıyor mu? Popçuyu, eşiyle boşanmaya iten sebebin ise Emina'nın müsrif kişiliği olduğu iddia ediliyor. Ünlü çift Mustafa Sandal ve Emina Sandal'ın boşanmasına sebep olan şey para mı? Emina Sandal kimdir? Mustafa Sandal ile Emina Sandal boşanıyor mu? Ünlü çift kaç yıldır evli? Boşanmalarının asıl sebebi ne? Detaylar haber özette...

eminas

EMİNA SANDAL MUSTAFA SANDAL BOŞANIYOR MU?

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre, ünlü popçuyu, eşiyle boşanmaya iten sebebin ise Emina'nın müsrif kişiliği olduğu söyleniyor. Uzun süredir ayrılacakları konuşulan ama her defasında bu iddiayı yalanlayan MustafaEmina Sandal çiftiyle ilgili son durumu öğrendim. Konuşulanlara göre Mustafa Sandal, yaklaşık 5 ay önce, eşiyle yaşadığı evden ayrılmış.

Ayrılma nedeni ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre, Musti, Ernina Sandal'ın müsrifliğinden bunalmış. Özellikle Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villalarında her yıl yapılan Dekorasyon değişikliği Sandal'ı bezdirmiş.

Mustafa Sandal - Emina Sandal çiftinin evliliği çatırdıyor... 9 yıldır evli olan çift hakkında çıkan ayrılık iddiaları devam ediyor. Mustafa Sandal ile Emina Sandal tekrar ayrılık haberleriyle gündeme geldi. Bu kez de Mustafa Sandal'ın evi terk ettiği söyleniyor.

Mustafa Sandal'ın, yaklaşık beş ay önce evi terk ettiği iddia ediliyor.

GÜNAYDIN'DAN BÜLENT CANKURT'UN 'AYRILIĞIN NEDENİ PARA' BAŞLIKLI YAZISI ŞÖYLE:

Ünlü popçuyu, eşiyle boşanmaya iten sebebin ise Emina’nın müsrif kişiliği olduğu söyleniyor.

Dokuz yılı resmi, 14 yıldır birlikte olan ve mutlulukları örnek gösterilen Mustafa-Emina Sandal çiftinin evliliğine nazar değdiği dedikodusu ay başında kulislere bomba gibi düşmüştü!

Şok etkisi yaratan bu habere ilk açıklama Mustafa Sandal'dan gelmiş, "Hiç böyle bir konu yok. Gayet mutlu bir evliliğimiz var" demişti.

musfta

EŞİ HER YIL DEKORASYON YENİLİYORMUŞ

Ancak Sandal, atalarımızın dediği 'Kol kırılır, yen içinde kalır' lafını düstur edinmiş anlaşılan!

Çünkü yakın çevresinden öğrendim ki; evlilikleri hiç iyi gitmiyormuş ve üstelik Mustafa Sandal, yaklaşık beş ay önce eşi ve iki çocuğuyla yaşadığı evi terk etmiş!

Çiftin evliliğin çatırdaması ile ilgili pek çok rivayet ortaya atılmıştı. En çok da Emina Sandal'ın ülkesi Sırbistan'a dönüp şarkıcılığa devam etmek istemesi neden olarak gösterilmişti.

Öğrendim ki, ayrılığı isteyen Emina Sandal değil Mustafa Sandal'mış. Sebebi de; Emina Sandal'ın müsrifliği...

Emina Sandal, 2010 yılında oturmaya başladıkları villalarını neredeyse her yıl yeni baştan dekore ettiriyormuş!

Mustafa Sandal, 1.5 milyon dolara aldığı villaya her yıl dekorasyon parası vermekten bıkmış ve eşinin bu müsrifliği sonunda canına tak etmiş!

Bu yüzden çıkan tartışmalar sonunda evini terk eden Mustafa Sandal'ın siniri halen geçmemiş.

Çocuklarının etkilenmemesi için haftada birkaç kez evine giden Sandal, evliliğini bitirmeye kararlıymış ama Emina Hanım boşanmaya yanaşmıyormuş. Umarım iki çocuklarının hatırına evliliklerini kurtarırlar.

eminaasd

EMİNA SANDAL ÇIKAN HABERLER SONRASINDA INSTAGRAM'DAN AÇIKLAMA YAPTI:

Sandal paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü: Günlerdir hakkımda çıkan yalan yanlış iddialar beni çok üzmektedir. Ben zaten yıllardır Sırbistan'da kariyeri olan biriyim. Kariyerim uğruna Türkiye'yi ve çocuklarımı terk edeceğim iddiaları doğru değildir...

Bir anne çocuklarını terk edebilir mi? Ben Sırbistan'da çalışıyorum, zaten uzun yıllardır isimden ötürü Turkiye ve yurtdışına gidip geliyorum, Türkiye'de ailemle yaşıyorum. Çocuklarım nerede mutluysa bir anne olarak bende orada olmaya devam edeceğim. Türkiye Cumhuriyeti'nin pasaportunu taşıyorum, iki vatanım var ve bununla gurur duyuyorum.

Bugün tekrardan hakkımda çıkan 'Para yüzünden kavga ettiler' söylentisi külliyende, benimle alakalı çoğu haberlerden biri gibi,yalan! Bir de bir kadının dekorasyon sevmesi ve yuvayiı güzel yapması boşanma nedeni nerede oldu, ne zaman suç olmaya başladı?

Merak ediyorum ki sonradan çıkacak olan haberler benim spor yapmam mı olacak... Evet ben yıllardır ülkemde bir pop yıldızıyım ama unutulmasın ki, ben bir kadınım, anneyim. Herkes gibi saygıyı hak ettiğime inanıyorum. İleriye dönük aldığım bütün kararlarım sadece ve sadece benimdir... Kimseyi de ilgilendirmez. Aramızdaki tek muhabbet müzik, güzelik ve aşk olsun... Çünkü sonuçta hepimiz zorluklarla kendimiz mücadele ediyoruz.

Bari güzel şeyler paylaşalım. Bu tür açıklamaları hayatımda yapmadım, yapmaktan da hoşlanmıyorum... Ama bunu ilk ve son vurgulayacağım... Benim tek medyam kendi Instagram sayfam. Burada açıklamadıkça hiçbir suçlamaya inanmamanızı rica ediyorum. Üzülüyorum, yıpranıyorum! Hepinizden anlayış ve saygı rica ediyorum. Benim sizlere saygı duyduğum gibi... Sevgilerimle...

asdad

EMİNA SANDAL'IN AÇIKLAMASINDAN SONRA MUSTAFA SANDAL DA BASIN AÇIKLAMASI YAPTI:

Çıkan haberlere cevaben...
Çocuklarımın annesi, kıymetlim Emina Sandal'la yaşadıklarımızı değerlendirme aşamasındayız. Elbette özel hayatımızın bize özel kalmasını istiyoruz, bugüne kadar bu hep böyle oldu ve olmaya devam edecek. 'Para' yüzünden kavga iddiaları da 'Emina'nın çocuklarını terk edeceği' iddiaları da asla doğru değil.
Bu denli uzun süreli her ilişkide olabileceği gibi bizim de zaman zaman çözme ihtiyacı duyduğumuz sorunlarımız olabiliyor. Biz bu süreçte sevgili eşimle, ailemiz ve çocuklarımız için en doğru kararı vereceğiz. Bu süreçte ailemizin ve iki çocuk annesi olan değerli eşimin yıpranmaması adına gerekli hassasiyetin gösterilmesini, özel hayatımızın bize özel kalmasını rica ediyorum.
Bu konudaki son açıklama budur.
Sevgilerimle...

EMİNA SANDAL KİMDİR?

Emina Sandal, 15 Ocak 1982 tarihinde Sırbistan'ın Novi Pazar kentinde dünyaya geldi. Üç çocuklu bir ailenin en küçük ferdi olarak dünyaya gelen Emina Sandal, bir dönem Amerikan Basketbol Ligi NBA'da boy gösteren Mirsad Türkcan'ın küçük kız kardeşidir. Doktor anne ve babanın kızı olan Emina Sandal, henüz 11 yaşındayken babasını kaybetmenin acısını yaşamıştır.

Küçük yaşlardan itibaren hayalindeki meslek olan mimarlık için büyük çaba gösteren Emina, sesindeki yeteneği fark edince bu gayesinden vazgeçip müziğe yönelmiştir.

Belgrad'ta BK Üniversitesi'de (Univerzitet Braca Karic) Yapımcılık, İşletme (Yönetim) bölümlerini bitiren Emina, İlköğretim ve lise hayatını ise Novi Pazar şehrinde geçirmiştir. Yedi yaşında başladığı müzik hayatında Emina Sandal ülkesinin en iyi müzik okullarına gitmiştir. Bu okula yedi yaşında klasik gitar eğitimi ile başlamış, okul korosuna alınmış, müzik yeteneği henüz küçük yaşlarda tüm öğretmenleri tarafından fark edilmiştir. Aynı zamanda başarılı bir dansçı olan Emina Sandal, okul döneminde çok fazla folklor topluluğunda yer almış ve birkaç dans okuluna gitmiştir.

13 Ocak 2008 tarihinde Mustafa Sandal ile dünya evine giren şarkıcının; 8 Ağustos 2008 (08.08.2008) tarihinde Yaman adında (Balkan ülkelerinde Jaman olarak bilinen) bir oğlu olmuştur. Sayısız başarıya imza atmış ünlü şarkıcı Emina Sandal, Goran Bregovic bestesi olan Ti Kvariigro (???????????) ile 2010 Eurovision Şarkı Yarışması için Sırbistan adına halk ve jüri tarafından seçilen üç adaydan birisi olmuştur.

Emina Sandal kimdir nereli? Mustafa Sandal Emina Sandal boşanıyor mu? ile ilgili etiketler Mustafa Sandal emina sandal mustafa sandal emina sandal boşanıyor mu emina sandal kimdir boşanıyor mu boşanmalarının asıl sebebi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.