Emina Jahovic'ten geri vites

2008-2018 yılları arasında evli olduğu Mustafa Sandal ile yaşadığı nafaka sorunu nedeniyle mahkemelik olan Sırp şarkıcı Emina Jahovic geri vites yaptı. Eski eşini ilgisizlikle suçlayan Jahovic, 'Mustafa çok iyi bir baba' açıklaması yaparak şaşırttı.

Emina Jahovic, yıllarca sayesinde lüks içerisinde yaşadığı eski eşi Mustafa Sandal'a nafaka davası açarak şoke etmişti.

VELAYET DAVASI AÇMASINDAN KORKTU

Eski eşi Mustafa Sandal’ı ilgisiz baba olmakla suçlayan 39 yaşındaki şarkıcı Emina Jahovic, Sandal'ın velayet davası açma fikri üzerine korkup geri vites yaptı. Emina, ‘Mustafa çok iyi bir baba’ dedi.

Emina Jahovic'ten geri vites

EVLATLARINA KARŞI İLGİSİZLİKLE SUÇLAMIŞTI

Sandal'ın çocuklarının masraflarıyla ilgilenmediğini hatta onları koronavirüse yakalandıkları dönemde bile aramamakla suçlayan Sırp şarkıcı, önceki gün geri vites yaptı. Boğaz'da gazetecilerle sohbet eden Emina Jahovic, yazı Mustafa Sandal gibi Göcek'te geçireceğini açıklayarak şöyle konuştu;

"Yaman kitesurf yapıyor Akyaka'da. Bana sorsanız kesin başka yere giderdim de, mecburen oradayım. Mustafa ile Göcek'te hiç denk gelemiyoruz. Yan yana gelsek de önemli değil. Sonuçta çocuklarımın babası ve istesem de istemesem de hayat boyunca benimle. Çok iyi bir baba ilgili, iyidir. Mahkememiz devam ediyor, çocuklarımızın etkilenmemesi lazım."

Koronavirüsü atlatan çocukları Yaman ve Yavuz'un sağlık durumu hakkında da bilgi veren Jahovic, "İyiyiz, toparladık. Benim koronavirüs sürecim rahat geçmedi ama çocukların gayet iyi geçti." dedi.


EVİNİ TÜRK KONSOLOSLUĞUNA KİRALADI

Jahovic’in Sırbistan Yeni Pazar’daki aile yadigarı evi, geçtiğimiz günlerde Türkiye Cumhuriyeti konsolosluk binası olarak hizmet vermeye başladı. Jahovic, evin 11 ay boyunca boş kaldığını, annesinin Belgrad'da yaşadığını, bu nedenle evi ağabeyi Mirsad Türkcan ile birlikte kiralamaya karar verdiklerini söyledi. Ev, konsolosluğa uygun şekilde yenilendi ve geçtiğimiz günlerde Türkiye Yeni Pazar Başkonsolosluğu olarak hizmete açıldı.

Emina Jahovic'ten geri vites ile ilgili etiketler Emina Jahovic Mustafa Sandal velayet davası
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.