Emina Jahovic ile Mustafa Sandal arasında nafaka krizi

2018 yılında boşandığı eski eşi Mustafa Sandal’a, kendisine 26 aydır nafaka ödemediği iddiasıyla haciz takibi başlatan Emina Jahovic’in ‘Tüm boşanmış kadınlar için savaşacağım’ sözü, polemik yarattı. Sırp şarkıcıya 'Son nafaka bükücü' lakabı takan bazı sosyal medya kullanıcıları, 'Tüm kadınlar diyerek kendisi ve Şeyma Subaşı'ndan bahsediyor olmalı' esprileri yaptı.

Emina Jahovic'in Mustafa Sandal'la ilgili "Ekonomik krizde olduğuna inanmıyorum. Bana 740 bin TL nafaka borcu var. Adalate güveniyorum ve mahkemede benim gibi boşanmış tüm kadınlar için savaşacağım" sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

 BU SÖZLERİ KADINLARI İKİYE BÖLDÜ

Jahovic’in, Sırp basınına verdiği bu demeç, tartışma yarattı. Jahovic gibi magazin ve sosyete dünyasından isimlerin boşanırken aldığı yüklü nafaka ile tazminatlar, kadınları ikiye böldü.

Emina Jahovic ile Mustafa Sandal arasında nafaka krizi

Takvim Saklambaç'ta yer alan habere göre; Kimileri Jahovic gibi kendisi de çok para kazanabilen birinin nafaka ısrarının yersiz olduğunu savunurken; kimileri ise Sırp güzelin bu parayı sonuna kadar hak ettiğine inanıyor. Birçokları ise "Tüm kadınlar için savaşacağım" diyen Emina'ya "O zaman aldığın tazminatı, kendin harcama yardıma muhtaç kadınlar için kullan" yorumu yaptı.

SANDAL'I HAKLI BULDULAR

2008 yılında evlendiği Mustafa Sandal'dan 2018'de boşanan Emina Jahovic, iki çocuğu ve kendisi için toplam aylık 25 bin TL nafaka almaya hak kazanmıştı.

''EV ALACAKTI AMA ALMADI''

"Haziran 2018'de boşandığımız tarihten itibaren 32 ay geçmesine rağmen yaklaşık 26 aylık sürede hiçbir şekilde nafaka ödemedi" diyen Sırp güzel, ekledi:

"Belgrad'da ev alacaktı, ama almadı. Çocuklarının özel sağlık sigortasını ödeyecekti, tatil masraflarını karşılayacaktı. Bunlardan hiçbirini yerine getirmedi."

Bunun üzerine eski eşini mahkemeye verip hakkında icra takibi başlatan Emina Jahovic, davasından da vazgeçmeyeceğini söyledi. Instagram'da 1.7 milyon takipçisi olan 'gazetemagazin' de takipçilerine "Kim haklı?" diye sordu.

Ankete katılanların sadece yüzde 11'i Emina'yı haklı bulurken; oylamaya katılanların yüzde 89'u Mustafa Sandal'ı haklı bulduğunu belirtti.

DAHA YENİ 2 MİLYON DOLAR ALDI

Mustafa Sandal, Çubuklu Vadi Konakları'ndaki evini Haziran 2020'de Dikran Masis'e sattı ve boşanma protokolüne uyarak 3 milyon dolarlık satış gelirinin 2 milyon dolarını Emina Jahovic'e verdi. Konuşulanlara göre Musti, kalan 1 milyon dolarla ise oğulları Yavuz ile Yaman'a birer daire aldı.

Emina Jahovic ile Mustafa Sandal arasında nafaka krizi ile ilgili etiketler Mustafa Sandal Emina Jahovic nafaka nafaka davası nafaka parası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.