Emina Jahovic estetik merkezinden çıktı, ortalık karıştı!

Son günlerde adı yazılımcı Rona Gürçay’la anılan Sırp şarkıcı Emina Jahovic, ortalığı birbirine kattı. Estetik merkezinden çıkarken görüntülenen Emina Jahovic ne yapsa olmadı.

Nişantaşı’nda bir estetik merkezine giden Emina Jahovic, muhabirlerin kendisini kapıda beklediğini öğrenince film gibi senaryo yazdı. Jahovic, şoförüne, estetik merkezi çalışanları aracılığıyla mekanın arka kapısına gitmesini söyledi. Şoför ise gazetecilere, "Yemek yemeye gidiyorum. Emina Hanım iki saatten önce çıkmaz" diyerek, mekan önünden uzaklaştı.tv100'ün haberine göre; birkaç dakika sonra kendi aracıyla estetik merkezinin önünden geçen Jahovic’in, yüzüne yaptırdığı işlemler sonrası görüntü vermemek için böyle bir taktik uyguladığı ortaya çıktı.

Aracıyla hızlı bir şekilde uzaklaşan şarkıcı, yolculuk sonrası tekrar Etiler’de bir site önünde görüntülendi.

Emina Jahovic estetik merkezinden çıktı, ortalık karıştı!

Site girişimde güvenlik görevlileri tarafından tanınmayan Jahovic, araç içerisinde görüntülenmeye başlayınca suratını gizlemeye çalışsa da sonunda pes etti.

Ünlü şarkıcı, siteye giriş yapmak için telefonla görüşüp, site içerisinde oturan kişiden yardım istedi. Şoförü ise gazetecilere tepki göstererek, "Emina Hanım'ı çekemezsiniz" dedi.

Emina Jahovic estetik merkezinden çıktı, ortalık karıştı! ile ilgili etiketler estetik Emina Jahovic
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.