Emin Şen’in 657’li olmadığı SGK dökümlerinde ortaya çıktı

CHP’li Özel’in iddialarının odağında yer alan Emin Şen’in ortaya çıkan SGK dökümlerinde 657 sayılı devlet memuru olmadığı görüldü.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre uzun yıllardır Bakan Süleyman Soylu’nun sosyal medya danışmanlığı görevini yürüten Emin Şen, CHP’li Özgür Özel’in mesnetsiz iddialarının hedefi oldu.

CHP’li Özel’in, ‘müşavir’ ve ‘657 sayılı devlet memuru’ olduğunu öne sürdüğü Şen’in SGK tescil ve hizmet dökümü ortaya çıktı.

Emin Şen’in 657’li olmadığı SGK dökümlerinde ortaya çıktı

Kamuoyuyla paylaşılan ve 12 Ocak 2023 tarihinde hazırladığı görülen SGK raporunda Emin Şen’in, şimdi ve daha önce de 657 sayılı devlet memuru olmadığı açıkça görüldü.

SGK'tan alınan belgelerin devamı şöyle:

Emin Şen’in 657’li olmadığı SGK dökümlerinde ortaya çıktı - Resim : 2

Emin Şen’in 657’li olmadığı SGK dökümlerinde ortaya çıktı - Resim : 3

Emin Şen’in 657’li olmadığı SGK dökümlerinde ortaya çıktı - Resim : 4

Emin Şen’in 657’li olmadığı SGK dökümlerinde ortaya çıktı - Resim : 5

Emin Şen’in 657’li olmadığı SGK dökümlerinde ortaya çıktı - Resim : 6

Emin Şen’in 657’li olmadığı SGK dökümlerinde ortaya çıktı - Resim : 7

Emin Şen’in 657’li olmadığı SGK dökümlerinde ortaya çıktı - Resim : 8

Emin Şen’in 657’li olmadığı SGK dökümlerinde ortaya çıktı - Resim : 9

OLAYIN GEÇMİŞİ NEDİR?

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Emin Şen hakkında müşavir ve 657 sayılı devlet memuru olduğu yönünde mesnetsiz iddialarda bulunmuş, İçişleri Bakanlığı ise kısa sürede açıklamada bulunarak söz konusu ifadeleri yalanlamıştı.

İçişleri’nin açıklamasında Emin Şen’in Bakanlık Müşaviri veya 657 sayılı devlet memuru olmadığının altı çizilere, uzun yıllardır İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun sosyal medya danışmanlığı görevini yürüttüğü ifade edilmişti.

Emin Şen’in 657’li olmadığı SGK dökümlerinde ortaya çıktı ile ilgili etiketler Özgür Özel CHP İçişleri Bakanlığı Süleyman Soylu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.