Emin Pazarcı'dan Şirin Payzın'a çok sert tepki!

Antalya'da kesimden kaçan boğa için "Aferin boğa... hayvan kesmek yerine parayı ihtiyacı olan çocukların eğitimine harcamak gibi büyük bir sevap var mı?" ifadelerini kullanan Şirin Payzın'a, Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı çok sert tepki gösterdi. Sözlerine "Cahil, küstah ve saldırgan..." diyerek başlayan Pazarcı, "Sen kimsin de net bir dini emre karşı ortaya alternatif koyuyorsun?" diye sordu...

Antalya'da kesime götürülürken sahibinin elinden kaçarak sahile giden boğa dün gündem olmuştu. Haluk Levent'in sahip çıkmak istediğini açıkladığı boğayla ilgili bir paylaşım da gazeteci Şirin Payzın'dan geldi. 

Emin Pazarcı'dan Şirin Payzın'a çok sert tepki!

"Afferin boğa... hayvan kesmek yerine parayı ihtiyacı olan çocukların eğitimine harcamak gibi büyük bir sevap var mı?" diyen Payzın'a cevap ise Emin Pazarcı'dan geldi. 

Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Pazarcı, çok sert tepki gösterdiği Payzın'a,

"Cahil, küstah ve saldırgan...
Şirin Payzın, kesimden kaçan boğaya "aferin" demiş, kurban yerine eğitime harcanacak paranın daha büyük sevap olduğunu yazmış!
Sen kimsin de net bir dini emre karşı ortaya alternatif koyuyorsun? Hangi cüretle fakirin etine saldırıyorsun?"

sözleri ile seslendi...

Emin Pazarcı'dan Şirin Payzın'a çok sert tepki! - Resim : 2

Pazarcı kurbanın önemini bugün yaşanan bir olayla anlattı: "İnsanlıktan çıkmışlar bilmezler...
Bugün gazetenin şoförü bir eve kurban eti götürdü. Dönüşte "tam da yerine ulaştı" dedi. Ardından "Hallerini görünce ağlamamak için kendimi zor tuttum" ifadesini kullandı.
Kurban ibadeti ile uğraşanlar, işte bu garibanlarla savaşıyorlar!"

Emin Pazarcı'dan Şirin Payzın'a çok sert tepki! - Resim : 3

Emin Pazarcı'dan Şirin Payzın'a çok sert tepki! ile ilgili etiketler Antalya Kurban Şirin Payzın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.