Emin Pazarcı kimdir? Sağlık durumu nasıl?

Emin Pazarcı kimdir? Emin Pazarcı neden yoğun bakımda merak ediliyor. Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı hastaneye kaldırıldı. Usta gazeteciye yapılan operasyon sonrası yoğun bakıma alındı.

Emin Pazarcı kimdir? Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, aort damar yırtılması nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yapılan ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan Emin Pazarcı'nın son sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde.

EMİN PAZARCI KİMDİR?

Gazeteci, yazar Emin Pazarcı Gazi Üniversitesi İşletme Bölümünde eğitim gördüğü dönemde medya dünyasına adım atmıştır. Avni Özgürel ile beraber Yeni Sözcü Dergisi’ni çıkartmış, dergi 1980 darbe döneminde sıkı yönetim komutanlığı tarafından kapatılmıştır.

Daha sonra Akajans, Tercüman gibi kurumlarda muhabir olarak görev almış, uzun seneler, diplomasi, parlamento, ekonomi ve savaş muhabirliği gibi görevlerde bulunmuş, Tercüman Gazetesinde Haber müdürlüğü ve yazarlığını üstlenmiştir.

Emin Pazarcı yoğun bakımda

1995’de Akşam Gazetesinde yazar ve Ankara temsilcisi olarak çalışmaya başlamış, ayrıca geçmişten günümüze, Flash Tv’de Nargile Kahvesi ve Güne Başlarken, TRT’de 9. Senfoni, Kanal A’da Gündem ve İnce Çizgi gibi kurumlarda programlar hazırlamış ve sunmuştur.

Mezun olduğu üniversitede 2 dönem öğretim görevlisi olarak bulunmuş, dersler vermiş olan Emin Pazarcı yazmış olduğu Kurt Bakışı ve Gizli Alemler isimli kitapları ile 100’den fazla ödülün sahibi olmuştur.

2016 senesinde Beyza Arbaş ile dünya evine girmiştir.

Emin Pazarcı, Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi olarak gazetecilik mesleğini sürdürmektedir.

Kitapları:
Kurt Bakışı (2008)

Gizli Alemler (Muzaffer Karakaş ile, 2009)

EMİN PAZARCI SAĞLIK DURUMU NASIL?

Aort damar yırtılması sebebiyle hastaneye kaldırılan, geçirdiği ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan Gazeteci Emin Pazarcı, hastanede müşahede altında tutuluyor.

Emin Pazarcı kimdir? Sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler gazeteci emin pazarcı kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.