Emin Günenç kimdir? Survivor Emin kaç yaşında, nereli, evli mi?

Survivor Emin Günenç kimdir takipçiler tarafından aranmakta. Survivor 2021 yarışmasında gönüllüler takımında yer alan isimlerden Emin Günenç kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, ne iş yapıyor, instagram hesabı nedir gibi detayları sizler için hazırladık.

Survivor 2021 yarışmacılarından Emin Günenç en dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Ocak ayı ilk haftasında başlayacak Survivor 2021 yarışmasında gönüllüler takımında yer alan yarışmacılardan birisi olan Emin Günenç, Bir Annenin Günahı adlı dizideki oyunculuğundan tanınmakta.

EMİN GÜNENÇ KİMDİR?

Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Emin Günenç, kendisi hakkında merak edilen tüm detayları takipçileri ile paylaştı.

Survivor Emin Günenç

Emin Günenç, 23 Temmuz 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Tekirdağ Şarköylü olan Emin Günenç, 8 yaşında futbola başladı. 18 yaşına kadar futbol oynamaya devam etti ancak sakatlanınca bırakmak durumunda kaldı.

Marmara Üniversitesi makine ressamlığı bölümünde eğitim aldıktan sonra oyunculuk kariyerine adımını attı. Craft Atölyeden temel oyunculuk, diksiyon, şan eğitimi ve Hilal Saral’dan kamera önü oyunculuk dersleri aldı.

Survivor Emin Günenç

2015 yılında Show TV’de Ezra ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Annenin Günahı adlı dizilerin yanı sıra 2016 yılında da Coca Cola reklamlarında oynadı.

Emin Günenç, Instagram’da 14,5 bin takipçisi bulunan @emingunenc hesabını kullanıyor.

Emin Günenç kimdir? Survivor Emin kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler survivor 2021 Emin Günenç Survivor Emin Günenç Survivor gönüllüler Emin Günenç
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.