Emiliano Sala'nın son ses kaydı ortaya çıktı! Ölümden saniyeler önce yürek burkan sözler...

2019 yılında uçak kazasında hayatını kaybeden Emiliano Sala'nın ve uçağın pilotu David Ibbotson'un son ses kayıtları ortaya çıktı.

Emiliano Sala, 28 yaşındayken Cardiff takımına transferi için yola çıkmıştı. Arjantinli'nin uçağı kaybolmuş ve sonrasında uçağın düştüğü anlaşılmıştı.

BBC, Sala'nın ve pilot Ibbotson'un uçaktaki son ses kayıtlarını yayınladı. 

''ŞUAN PARÇALANAN GİBİ GÖRÜNEN BİR UÇAKTAYIM''

Kayıtta Sala'nın son konuşmasında; "Şu an parçalanıyor gibi görünen bir uçaktayım. Benden haber alamazsanız, birileri beni arar mı bilmiyorum, çünkü beni bulamazlar. Çok korkuyorum." dediği duyuluyor.

''ONU GETİRMEM İÇİN BANA GÜVENDİLER''

Uçağın pilotu David Ibbotson ise yaptığı telefon konuşmasında; "Tehlikeli bir havada onu getirmem için bana güvendiler. Normalde can yeleğim koltukların arasında olur ama yarın kesinlikle giyerek yola çıkacağım." dedi.

UÇAĞIN PİLOTU VE SALA'NIN SON DUYULAN SESLERİ

Pilot D. Ibbotson: Normalde can yeleğim koltuğumun altında olur ama bu kez giyeceğim.

Emiliano Sala: Parçalara ayrılmak üzere olan bir uçaktayım. Korkuyorum.

EMILIANO SALA'YI TAŞIYAN UÇAĞIN SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI:

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">&#39;I&#39;m on a plane that looks like it&#39;s falling apart... I&#39;m scared&#39;<br><br>Exclusive CCTV footage shows the last time Emiliano Sala is seen alive boarding the doomed flight<a href="https://t.co/0oiJwj3Ihp">https://t.co/0oiJwj3Ihp</a> <a href="https://t.co/uL7l6BzsvV">pic.twitter.com/uL7l6BzsvV</a></p>&mdash; BBC Wales News (@BBCWalesNews) <a href="https://twitter.com/BBCWalesNews/status/1572495620405104640?ref_src=twsrc%5Etfw">September 21, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Emiliano Sala'nın son ses kaydı ortaya çıktı! Ölümden saniyeler önce yürek burkan sözler... ile ilgili etiketler Emiliano Sala uçak kazası son görüntüler uçak görüntüleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.