Emilia Clarke: Çıplak sahneler için beni zorladılar!

Game of Thrones'un yıldız oyuncusu Emilia Clarke, rol aldığı Game of Thrones dizisi için çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yer aldığı çıplak sahneler ile ilgili konuşan oyuncu, çıplak sahnelerde yer almak istemediğini söylemesine rağmen dizinin yapımcılık ekibi tarafından bu sahnelere zorlandığını, "Hayranları hayal kırıklığına uğratırsın" gibi yanıtlarla karşılaştığını anlattı. Ünlü oyunucu "Bazı korkutucu çıplak sahnelerimden önce ağlıyordum" dedi

Emilia Clarke, Game of Thrones'dan sonra birçok çıplak sahne içeren film teklifi aldığını ve bu sahnelere artık alıştığını belirtti.

Oyuncu Dax Shepard'ın Armchair Expert adlı podcast yayınına katılan Clarke, Game of Thrones deneyimi için şunları söyledi:

"Rolü kabul ettikten sonra bana metinleri gönderdiler. Okuduktan sonra 'Bit yeniği bu, işte' dedim. Çünkü oyunculuk okulunu yeni bitirmiştim. 23 yaşındaydım. Daha önce hiç böyle bir film setinde bulunmamıştım."

Emilia Clarke: Çıplak sahneler için beni zorladılar!

Emilia Clarke: Çıplak sahneler için beni zorladılar! ile ilgili etiketler Emilia Clarke Çıplak Game of Thones
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.