Emery'den Mesut Özil ile ilgili şok sözler!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de teknik direktör Unai Emery, bu sezon fazla şans vermediği ve hatta bazı maçlarda kadroya dahi almadığı Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. .

Arsenal'de yol ayrımına geldiği iddia edilen ve adı dönem dönem Fenerbahçe ile anılan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, son zamanlarda hocası Emery tarafından maç kadrolarına alınmıyor.

Londra temsilcisinde haftalık 350 bin pound kazanan yıldız futbolcunun bu durumu İngiliz basınında da gündem olmaya devam ederken, İspanyol çalıştırıcıdan flaş bir açıklama geldi.

Emery'den Mesut Özil ile ilgili şok sözler!

Unai Emery, Arsenal'in Standard Liege'i 4-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası muhabirlerin "Mesut'u neden kadroya almadınız?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Her maç için bize yardımcı olabilecek en iyi oyuncuları kadroya almaya çalışıyorum. Eğer Mesut'u almıyorsam bu ondan daha çok hak eden futbolcular olduğu içindir."

Emery'nin bu açıklamalarının ardından Mesut Özil'in devre arasında takımdan ayrılma ihtimalinin güçlendiği ifade ediliyor.

Emery'den Mesut Özil ile ilgili şok sözler! - Resim : 2

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Arsenal taraftarlığıyla bilinen İngiliz televizyon fenomeni Colin Newell, Twitter hesabından paylaştığı haberde "Türkiye'deki çok yakın bir arkadaşımdan Mesut'un İstanbul'dan 10 milyon sterlin değerinde bir ev satın aldığını ve çocukluğunda taraftarı olduğu Fenerbahçe'de oynamak istediğini duydum" ifadelerini kullanmıştı.

Bu haber sarı-lacivertli taraftarların heyecanlanmasına sebep olmuş ve sosyal medyada Türk asıllı yıldıza Fenerbahçe'ye transfer olması yönünde çağrılar yapılmıştı.

Emery'den Mesut Özil ile ilgili şok sözler! ile ilgili etiketler Mesut Özil
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.