Emel Yıldırım'ın günlük kombininin maliyeti şoke etti!

Modacı Emel Yıldırım önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Tarzıyla çok konuşulan ünlü ismin bu kez ayakkabıları dikkat çekti.

Emel Yıldırım giydiği kıyafetlerle magazin gündemine oturmayı başardı. Ünlü ismin üzerinde taşıdığı kıyafetlerin fiyatını duyanlar kulaklarına inanamadı.

Emel Yıldırım'ın çorapla giymeyi tercih ettiği Chanel ayakkabısı 5 bin TL, Dsquared marka blue jean ve gömleği 4 bin TL, Louis Vuitton çantası 6 bin TL, İtalya'da bir butikten aldığı deri ceketi ise 5 bin TL. Bu konsepte toplam 20 bin TL verdi.

2f503e3dc65m

‘İKİNCİ EL KIYAFETLERDE ALIYORUM’

Emel Yıldırım, verdiği bir röportajda 'Her yerden alışveriş yaparım. Pazardan çocuklarıma pijama da alıp giydirdim. İkinci el kıyafet de alırım. Dünyanın en pahalı markalarını giy, yakışmadıktan sonra... Tevazu gösteremeyeceğim; çuval giysem yakışıyor bana ' demişti.

EMEL YILDIRIM KİMDİR?

Yaptığı işler kadar özel hayatıyla da gündemden düşmeyen eski model ve şimdilerde modacı olan Emel Yıldırım, 1974 yılında, İstanbul’da dünyaya geldi.

Meslek lisesi Hazır Giyim Bölümü mezunu olan Yıldırım, 1993 yılında, düzenlenen güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur. Bu yarışmanın ardından hayatı değişen Yıldırım’ın yapmış olduğu tasarımların yoğun ilgi görmesi üzerine kariyerine modacı olarak devam etmiştir.

13 Eylül 2006 tarihinde, Çırağan Sarayı’nda ilk Haute Couture defilesi ile moda dünyasına adım atan Yıldırım, mesleğini halen başarıyla icra etmektedir.

2000 yılında bir giyim mağazası açan Yıldırım, Açtığı mağazasına kendi adını verdi. Çırağan Sarayı’ndaki ilk Haute Couture defilesinin ardından, “Ay çarpması” Adını verdiği defilesi sayesinde yoğun ilgile karşılaşan ve tanınan Emel Yıldırım, Nişantaşı’nda müşterilerinin de isteği üzerine ikinci mağazasını da açtı.

Emel Yıldırım, yardımsever biri hatta bunun üzerine Türkiye Engeliler Spor Yardım Eğitim Vakfı adına düzenlenmiş olduğu defile ile başta Yıldırım Mayruk olmak üzere birçok ünlü modacı tarafından benimsendi ve alkışlandı.

2008 yılında Home Store, Acar gruba dahil oldu. Hazır Giyim Koleksiyonu Homa Store’lerde sergilenmeye başladı ve daha çok kişi tarafından tanındı.

Emel Yıldırım'ın günlük kombininin maliyeti şoke etti! ile ilgili etiketler lüks emel acar emel yıldırım servet pahalı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.