Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı?

2021 Ocak ayına az bir zaman kala emekli vatandaşlar yılbaşı ikramiyesi olacak mı sorusunun yanıtını aramakta. 2021 senesinde iki zam ve iki ikramiye birden alacak olan emekliler bu promosyondan yararlanma şansına sahip olacaklar.

Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı? Yılbaşına sayılı günler kala emekliler merakla yeni yılda emekli ikramiyelerine zam yapılacak mı araştırıyor. Verilen ikramiye ve zamların 2021 yılında ne kadar ne nasıl ödeneceği araştırılmaya başlandı. Sizler için emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı araştırdık.

Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı?

Emekliler, 2021'de 2 kez zam, 2 kez bayram ikramiyesi alacak. Ayrıca bazı emekliler için promosyon imkanı da olacak..

Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı?

Emekliye yılbaşı ikramiye tarihleri belli oldu!

Emekliler, ilk kazancı Ocak'ta elde edecek. SSK ve Bağ-Kur'lulara 2020'nin ikinci 6 aylık döneminde gerçekleşen enflasyon oranında zam yapılacak. Memur emeklilerine de yüzde 3 zam ve 2020'nin ikinci yarısında enflasyon yüzde 4'ü aşarsa fark verilecek.

Temmuz'da ise SSK ve Bağ-Kur'lulara ilk 6 aylık enflasyon oranında zam yapılırken, memur emeklilerine yüzde 3 artış ve Ocak-Haziran'da TÜFE yüzde 3'ü aşarsa fark yansıtılacak.

Emeklilere 2021'de 2 kez ikramiye ödenecek. 1.000'er lira tutarındaki Ramazan Bayramı ikramiyesinin 10-12 Mayıs, Kurban Bayramı ikramiyesinin 12-16 Temmuz tarihleri arasında ödenmesi bekleniyor.

Ayrıca bazı emekliler için 2021 promosyon yılı olacak. 3 yıllık taahhüt süresi dolanlar ve emekli aylığı bağlananlar promosyon alabilecek. En az promosyon maaşa göre 500, 625, 750 lira olacak. İsteyenler kampanyalarla daha yüksek promosyon imkanlarını değerlendirebilecek.

Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı?

Emekliye Yılbaşı ikramiyesi Ne Zaman Yapılacak?

Ocak: Zam Mayıs: İkramiye Temmuz: Zam + ikramiye Taahhüt dolunca: Promosyon

OCAK'TA MAAŞLAR ARTIYOR

1-5 OCAK: Memur emeklilerine maaş, ay içinde zam farkı 4 OCAK: Zam oranları belli olacak 18-26 OCAK: SSK emeklilerine zamlı maaş 25-28 OCAK: Bağ-Kur emeklilerine zamlı maaş

İLK İKRAMİYE MAYIS'TA

10-12 Mayıs: Ramazan Bayramı ikramiyesi

TEMMUZ'DA ÇİFTE KAZANÇ

1-6 TEMMUZ: Memur emeklilerine maaş, ay içinde zam farkı

2 TEMMUZ: Zam oranları belli olacak 12-16 TEMMUZ: Kurban Bayramı ikramiyesi

16-26 TEMMUZ: SSK emeklilerine zamlı maaş

26-28 TEMMUZ: Bağ-Kur emeklilerine zamlı maaş

Emeklilere Promosyon

3 yıllık taahhüt süresi dolanlar ve yeni emekliler promosyon başvurusu yapılabilecek.

Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı? ile ilgili etiketler Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı yapılacak mı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.