Emekliye sürpriz yılbaşı ikramiyesi an meselesi! İşte kulislerdeki o rakam

Yılbaşına az bir zaman kala Ramazan ve Kurban Bayramlarında ikramiye alan emeklilere 2023 yılı için sürpriz geliyor. Bayramlarda 1100 TL alan emeklilere yılbaşında maaşlarına ek olarak 2500 TL yılbaşı ikramiyesi verileceği iddia ediliyor.

Emekliye yılbaşı ikramiyesi içerisinde bulunduğumuz Aralık ayında yeniden gündeme geldi. Bankalar tarafından başlatılan promosyon ödemelerine ek olarak harekete geçen hükümetin emekliye yılbaşı ikramiyesini yakın bir zamanda Meclis’ten geçirmenin eşiğine kadar geldi.

Yeni yıla az bir zaman kala şu an için sadece Ramazan ve Kurban Bayramlarında ikramiye alan emekliler için yılbaşı ikramiyesi konuşulmaya başlandı. Bankaların promosyon ödemeleri ile az da rahatlayan emekliler yılbaşı ikramiyesi için araştırmalarını hızlandırdı.

Emekliye sürpriz yılbaşı ikramiyesi an meselesi! İşte kulislerdeki o rakam

EMEKLİYE YILBAŞI İKRAMİYESİ VAR MI?

Emeklilere yılbaşı ikramiyesi için henüz bir açıklama yapılmadı. Şu an için emeklilere sadece bayramlarda 1100 TL olmak üzere iki kez 2200 TL verilmektedir. Bu rakam karşılıksız olarak emeklilerin hesaplarına maaş dönemlerinde yatmaktadır.

Emekli bayram ikramiyeleri ilk kez 2018 yılında 1000 TL olarak hesaplara yatmıştı. Daha sonrasında ise bu rakam 1100 TL’ye kadar çıkarılmış ve toplamda 2200 TL olmuştu.

Emekliye sürpriz yılbaşı ikramiyesi an meselesi! İşte kulislerdeki o rakam ile ilgili etiketler emekli Yılbaşı İkramiye
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.