Emekliye Ramazan Bayramı İkramiyesi Müjdesi Geldi! 2 Mayıs'ta Hesaplara Farklı Yatacak

Emekli Bayram ikramiyesi ile ilgili müjdeler her an gelebilir. Ramazan ve Kurban Bayramlarında emekli hesaplarına yatan 1.100 TL tutara yakında zam söz konusu. Asgari ücrete ve emekli maaşlarına gelen zamlarla birlikte her bayramda verilen emekli ikramiyesine de zam geliyor.

Emeklilere müjde gibi ikramiye haberi geldi. 2018 yılından bu yana milyonlarca emekliye Ramazan ve Kurban Bayramlarında verilen ikramiyeler bu yıl hesaplara zamlı olarak yatabilir. Söz konusu zamlı emekli ikramiyesi için TBMM'den karar çıkması bekleniyor. Emekliye Ramazan Bayramı İkramiyesi Müjdesi Geldi! 2 Mayıs'ta Hesaplara Farklı Yatacak.

2 Mayıs 2022'de kutlanacak olan Ramazan Bayramı'nda emeklilerin hesaplarına yatması beklenen ikramiyeler için harekete geçildi. Dolar kurunun artması, asgari ücrete ve emekli maaşlarına gelen zamlar emeklileri memnun etmedi.

Emekliye Ramazan Bayramı İkramiyesi Müjdesi Geldi! 2 Mayıs'ta Hesaplara Farklı Yatacak

İkramiyelere gelmesi beklenen zam için emeklilerin gözü kulağı da açıklanacak kararda... Emekli aylıklarına gelen yüzde 25.47'lik zamdan sonra ilaç gibi gelecek bayram ikramiyesi ne kadar olacak?

Emekliye Ramazan Bayramı İkramiyesi Müjdesi Geldi!

Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in Meclis'te gündeme getirdiği teklife göre emekli bayram ikramiyelerinin 4 bin 253 TL'ye çıkarılması için harekete geçildi. Ancak şu an için emekliye verilen bayram ikramiyeleri 1.100 TL olarak veriliyor.

Emekliye Ramazan Bayramı İkramiyesi Müjdesi Geldi! 2 Mayıs'ta Hesaplara Farklı Yatacak ile ilgili etiketler emekli ikramiye bayram ikramiyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.