Emekliye 30 bin liraya kadar faizsiz kredi veriliyor! Maaşı en az 3500 TL olan herkes yararlanıyor

Emekli olan vatandaşlar adına ihtiyaç kredisi kampanyaları devam ediyor. Emekliye faizsiz kredi veren bankalar sayesinde ihtiyaçlar kolaylıkla karşılanıyor. Acil anlamda nakit paraya ihtiyacı olanlar gereksinimlerini karşılayabiliyor. Şu anlık sadece kamu bankalarının gerçekleştireceği bu imkan herkesi sevindiriyor.

Emekli vatandaşlar yıllardır maaşlarını Ziraat Bankası’ndan almaktadır. Uygun faiz oranları ile birlikte müşterilerinin gereksinimlerini karşılayacak kredileri açıklayan bankalarda emeklilere kolaylıklar sağlamaktadır. Maaşları belirli bir miktarın üzerinde olan emekliler 30 bin liraya kadar faizsiz nakit başvurusunda bulunabilecektir.

İnternet bankacılığı kullanıyorsanız bu noktada öncelikle size bankacılık şifresi lazım olacaktır. Bunun için mutlaka müracaatta bulunmanız gerekmektedir.

Emekliye 30 bin liraya kadar faizsiz kredi veriliyor! Maaşı en az 3500 TL olan herkes yararlanıyor

Emeklilere verilecek olan 36 ay vadeli vakit kredisi 30 bin liraya kadar olacak. Yüksek meblağlı krediler için ise emeklilerin alacakları aylık maaş önem kazanacak. Böylece emekli maaşları sayesinde çok kolay bir şekilde kredi almak kolaylaşacak.

Emeklilere özel olarak verilecek kredi kampanyalarında emeklilerin mutlaka sabit geliri esas alınmaktadır. Bankalar bu bağlamda borcun düzenli bir şekilde ödenmesi adına böyle bir yola başvurmaktadır.

Emekliye 30 bin liraya kadar faizsiz kredi veriliyor! Maaşı en az 3500 TL olan herkes yararlanıyor - Resim : 2

SSK ya da Bağ-Kur fark etmeden emekli olmanız durumunda bu sabit bir gelire sahip olmanız anlamına gelmektedir. Bu da sizi herhangi bir bankadan kolaylıkla kredi alma şansınızı arttırmaktadır.

Emekliye 30 bin liraya kadar faizsiz kredi veriliyor! Maaşı en az 3500 TL olan herkes yararlanıyor ile ilgili etiketler emekli kredi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.