Emekliler ikramiyelerini ne zaman alacak? 1100 TL Emekli bayram ikramiyesi hangi gün yatacak?

Ülkemizdeki milyonlarca emekli tarafından büyük bir heyecanla beklenen 1100 TL Kurban Bayramı emekli ikramiyesinin yatırılacağı tarih belli oldu. Bayram ikramiyeleri SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine farklı tarihlerde ödenecek. Peki, 2021 Kurban Bayramı’nda emekliler ikramiyelerini ne zaman, hangi gün alacak?

Milyonlarca emekli, Kurban Bayramı öncesinde bayram ikramiyesi heyecanı yaşıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında 1100 TL Kurban Bayramı emekli ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağı yönünde açıklamasını yapmıştı.

Bu yıl da yine SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine bayram ikramiyeleri farklı günlerde hesaplarına yatırılacak. Peki, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı ikramiyeleri ne zaman hesaplara yatacak?

1100 TL Kurban Bayramı Emekli İkramiyesi Ne Zaman Ödenecek?

Kurban Bayramı öncesinde emekli maaş ve bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yaklaşık 12 milyon emeklinin Kurban Bayramı ikramiyelerinin bu hafta 13 ila 16 Temmuz 2021 tarihleri arasında hesaplara yatırılacağını iletti.

Emekliler ikramiyelerini ne zaman alacak? 1100 TL Emekli bayram ikramiyesi hangi gün yatacak?

SSK emeklileri için 13-14 Temmuz tarihleri arasında, Bağ-Kur emeklileri için de 16 Temmuz’da hesaplara yatırılacağını söyleyen Bilgin, Emekli Sandığı kapsamında olan vatandaşların ise Temmuz ayı farkının, Ağustos aylıklarının ve Kurban Bayramı ikramiyelerinin 15 Temmuz’da birlikte ödeneceği belirtildi.

SSK kapsamında aylık alanların zamlı 2021-Temmuz dönemi aylıkları ile Kurban Bayramı ikramiyeleri ödeme günleri ise şöyle: 17, 18, 19, 20, 21 Temmuz olanların 13 Temmuz; 22, 23, 24, 25, 26 Temmuz olanların 14 Temmuz.

SGK'dan yaşlılık, vazife malullüğü, malullük, ölüm aylığı ile sürekli iş göremezlik geliri alanlara ödenecek.

Ayrıca SGK'dan aylık alan; şehit yakınları, gaziler, muharip gaziler, güvenlik korucuları, şampiyon sporcular ve terörden zarar gören sivil vatandaşlar ile bu kişilerin hak sahiplerine verilecek.

Emekliler ikramiyelerini ne zaman alacak? 1100 TL Emekli bayram ikramiyesi hangi gün yatacak? ile ilgili etiketler Kurban Bayramı emekli ikramiyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.