Emekliler İçin Bayram İkramiyesi Asgari Ücret Kadar Olacak Müjdesi Geldi! Zamlı İkramiye Geliyor

Emekliler için bayram ikramiyesi bu yıl müjde gibi olacak. Her yıl 1100 Liradan toplamda 2200 lira olan bayram ikramiyeleri zamlanacak iddiası gündemden düşmüyor. Son gelen habere göre ise Emeklilere bayram ikramiyeleri asgari ücret kadar olacak. Yani her bir emekli 42353 TL bayram ikramiyesi alacak. İşte detaylar...

Emekliler İçin Her İki Bayramda Bayram İkramiyesi Asgari Ücret Kadar! Müjde Geliyor


Bayram ikramiyesi emeklilerin her iki bayramda da bekledikleri bir ikramiyedir. Ramazan ve Kurban bayramlarından önce emekli hesaplarına yatan ikramiyeler yasa ilk çıktığında toplamda 2000 Lira olmuştu. Sonrasında ise 1100 lira olarak belirlenerek toplam 2200 TL oldu. Emekliler İçin Bayram İkramiyesi Asgari Ücret Kadar Olacak Müjdesi Geldi! Zamlı İkramiye Geliyor

Asgari ücrete gelen tarihi artıl ve ek iyileştirmeler sonrası emekliler de büyük bir beklenti oluşturdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da gündeminde olan emekli bayram ikramiyelerine zam müjdesi yaklaşan bayram öncesi sosyal medyada da konuşuluyor.

Emekli bayram ikramiyelerinin her iki bayramda da zamlanma ihtimali her an gerçekleşebilir. Kabine toplantısının da gündeminde olan bayram ikramiyelerindeki artışta emekli vatandaşların gözü kulağı durumunnda.

Emekliler İçin Bayram İkramiyesi Asgari Ücret Kadar Olacak Müjdesi Geldi! Zamlı İkramiye Geliyor

Emeklilere Her İki Bayramda bayram ikramiyelerinin asgari ücret kadar olacak iddiası ise gündemin baş konusu oldu. Yani her bir emekli Ramazan ve Kurban Bayramlarında asgari ücret kadar 4253 Lira alacak.

Emekli Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?

Emekli bayram ikramiyesinin asgari ücret kadar olacağı iddiası sonrası "emekli bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak" sorusunu gündeme getirdi.

Bayram ikramiyeleri her bayram öncesi emekli vatandaşların hesabına yatıyor.

Emekliler İçin Bayram İkramiyesi Asgari Ücret Kadar Olacak Müjdesi Geldi! Zamlı İkramiye Geliyor ile ilgili etiketler emekli emekli bayram ikramiyesi bayram ikramiyesi zamlı ikramiye
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.