Emekliler dikkat! Türkiye İş Bankası resmen duyurdu! 7 bin 500 TL'lik maaş harici ödeme hakkı için son 2 gün kaldı!

Sosyal Güvenlik Kurumu maaş ödemeleri protokolü kapsamında düzenlemiş olduğu emekli promosyonu kampanyası için son çağrısını yapan Türkiye İş Bankası, ayrıntıları paylaştı.

2018 yılından bu yana bankalar ile maaş ödemeleri protokolü imzalayan Sosyal Güvenlik Kurumu, emekli vatandaşların ilgili protokol sayesinde maaş harici karşılıksız ödeme alabilmelerini sağladı. Kamu bankaları için alt limiti belirleyen özel bankalar için ise alt limitten hareket ile kendi bünyelerinde farklı tutarlarda promosyon kampanyalarının düzenlenmesini sağlayan Sosyal Güvenlik Kurumu, son olarak 1 Kasım 2022 tarihinde protokolün güncellendiğini duyurdu. Kurumun güncelleme açıklamasının ardından birçok banka kasım ayının başında promosyon kampanyasının içeriğini değiştirdi.

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun güncellediği maaş ödemeleri protokolünün ardından promosyon kampanyasının içeriğini düzenleyen bankalardan birisi de Türkiye İş Bankası oldu. Sene başından bu yana nerede ise her ay ilgili emekli ek ödeme kampanyasının içeriğini düzenleyen Türkiye İş Bankası, kasım ayının sonunda başvurulara kapanacak olan güncel kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NIN EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI İÇİN SON İKİ GÜN!

Emekliler dikkat! Türkiye İş Bankası resmen duyurdu! 7 bin 500 TL'lik maaş harici ödeme hakkı için son 2 gün kaldı!

Sene başından bu yana birçok farklı kategoride geliştirdiği kampanyalar ile tüketicilere destek olan Türkiye İş Bankası, düzenlediği emekli ek ödeme kampanyaları ile de tek maaşlı vatandaşlara büyük ölçüde katkı sağladı. Son olarak kasım ayının başında güncellendiği duyurulan maaş ödemeleri protokolü kapsamında emekli promosyonu kampanyasının içeriğini düzenlediğini belirten banka, iki gün sonra başvurulara kapanacak olan kampanyası kapsamında ödeyeceği promosyon tutarlarını şu şekilde açıkladı:

  • 3 bin 500 TL’ye kadar maaş alanlara: 4.500 TL
  • 500- 7.499 TL aralığında maaş alanlara: 5.250 TL
  • 500- 9.999 TL aralığında maaş alanlara: 6.750 TL
  • 10 bin TL ve üzeri tutarlarda maaş alanlara: 7.500 TL

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NIN EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASINDAN NASIL FAYDALANILIR?

Türkiye İş Bankası’nın mevcut emekli promosyonu kampanyasından yararlanabilmek için banka şubeleri, bankanın internet bankacılığı kanalı veya bankanın mobil uygulaması aracılığı ile maaş hesabının taşınmasına yönelik talimat verilmesi ve ilgili hesabın 3 yıl boyunca bankada kalacağına ilişkin taahhütnamenin imzalanması gerekmektedir.

Emekliler dikkat! Türkiye İş Bankası resmen duyurdu! 7 bin 500 TL'lik maaş harici ödeme hakkı için son 2 gün kaldı! ile ilgili etiketler İş Bankası emekli promosyon
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.