Emekli Tümamiral Cihat Yaycı, Yunanistan marşındaki kan donduran detayı anlattı

Emekli Tümamiral Cihat Yaycı Yunanistan marşındaki detayı anlattı. Olympiakos Başkanı'nın Fenerbahçe maçından sonra yaptığı açıklamalara dikkat çeken Yaycı, "Aslında bütün vatandaşlarımızın Yunan milli marşının Türkçe tercümesini okumasını tavsiye ederim.” dedi.

Emekli Tümamiral Cihat Yaycı, Yunan milli marşında “Daha fazla Türk kanı, daha fazla Türk kanı” ifadelerinin geçtiğini söyledi.

TVNET canlı yayınında açıklamalar yapan Yaycı, Fenerbahçe maçı sonrası Olympiakos Başkanının "Şehrimizde kazandığımız bu zafer çok anlamlı" açıklamasına değinirken belki de bir çok kişinin bilmediği korkunç Yunanistan milli marşlı gerçeğini şu sözlerle anlattı:

“Bir Yunan futbol kulübünün başkanının aklında bu varsa, Yunan devletini yönetenlerin ve askerin aklında da hep bu vardır. Yunan milli marşında “Daha fazla Türk kanı, daha fazla Türk kanı” ifadeleri vardır. Aslında bütün vatandaşlarımızın Yunan milli marşının Türkçe tercümesini okumasını tavsiye ederim.”

1919'da aynı çılgınlığa soyunan Yunanistan, ordusunu telef etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Türk ordusu, Yunan ordusunu bitirmiştir. Yunan ordusu diye bir şey kalmamıştır. Ama allem etmiş kallem etmişlerdir ordusuz Yunanistan Lozan anlaşmasıyla Yunan topraklarını büyütmüştür.”

Emekli Tümamiral Cihat Yaycı, Yunanistan marşındaki kan donduran detayı anlattı ile ilgili etiketler Yunanistan Türkiye Cihat Yaycı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.