Emekli Tuğgeneral Haldun Solmaztürk: Y.vşak y.vşak konuşan insanlar gibi değiliz!

Emekli Tuğgeneral Haldun Solmaztürk, CHP'ye yakın televizyon kanalı Halk TV ekranlarında kendisi gibi düşünmeyenlere hakaret etti. Sunucu Ayşenur Arslan'ın ise o anlarda gülümsediği görüldü.

Halk TV ekranlarında bazı emekli amirallerin bildirisine destek veren TESUD Yönetim Kurulu Başkanı ve yöneticilerinin görevden uzaklaştırılması konusu masaya yatırıldı.

Ayşenur Arslan’ın sunduğu Medya Mahallesi programında canlı yayına bağlanan Emekli Tuğgeneral Haldun Solmaztürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada kendisi gibi düşünmeyenleri hedef aldı.

"Y.VŞAK Y.VŞAK KONUŞAN İNSANLAR GİBİ DEĞİLİZ"

Solmaztürk, "Affedersiniz çok özür diyorum, y.vşak y.vşak konuşan insanlar gibi değiliz, biz askeriz." ifadesini kullandı.

Hakaret sonrası gülümseyen sunucu Ayşenur Arslan, "Umarım Haldun Bey, bu sözcükler bize yol, su elektrik olarak geri dönmez." dedi.

Emekli Tuğgeneral Haldun Solmaztürk: Y.vşak y.vşak konuşan insanlar gibi değiliz!

Emekli Tuğgeneral Haldun Solmaztürk: Y.vşak y.vşak konuşan insanlar gibi değiliz! ile ilgili etiketler CHP Halk TV emekli amiral ayşenur arslan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.