Emekli olmak 8.500 TL nakit almaya yetiyor! İşte başvuru noktası

Emekli banka promosyonlarından yararlanmak isteyen vatandaşlara müjdeli haber ING Bank’tan geldi. Promosyon tutarları ING Bank’ta bir kez daha yükseldi. İşte detaylar…

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşmaya varan 19 banka, geçtiğimiz günlerde bir kez daha masaya oturmuş ve emekli promosyonlarının uzatılmasına imza atmıştı. Bu kapsamda yer alan ING Bank da emekli promosyonları ödemesine 2023 yılında da devam etmeyi taahhüt etti. Bu kapsamda emekli promosyonlarını sık sık artıran ING Bank’tan güncel promosyon tutarlarına ilişkin açıklama geldi.

SGK çatısı altından emekli olan emekliler ile bu emeklilerin hak sahibi olarak maaşını alan kişilerin yararlanabileceği emekli promosyonları bilindiği üzere geçtiğimiz yıllarda maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan almaya söz verenlere ödenmeye başladı. Bu kapsamda bu sene de emeklilere özel maaş promosyonu ödemeye başlamış olan ING Bank, güncel promosyon koşullarını duyurdu.

ING BANK’TA PROMOSYONLAR 8 BİN 500 TL’YE YÜKSELDİ

Emekli olmak 8.500 TL nakit almaya yetiyor! İşte başvuru noktası

Emeklilere özel avantajlar sağlamasıyla öne çıkan bankalardan biri olan ING Bank, bu ay itibariyle emekli promosyonların 8 bin 500 TL’ye yükseltti. Nakit olarak 7 bin 500 TL promosyon ödeyecek olan ING Bank, ek ödeyeceği bin TL promosyon için ise, kredi kartı başvurusunu şart koştu. Üstelik ING Bank’ın emeklilere sunduğu tek avantaj da bu olmadı.

Emeklilere sunduğu ayrıcalıklar arasına her geçen gün bir yenisini daha ekleyen ING Bank, emekli maaşını bankasından alan müşterilerinin yüzde 1,39’dan başlayan faizle kredi kullanımı gerçekleştirebileceğini duyurdu. Aynı zamanda emeklileri avantajlar ile dolu Turuncu Ekstra Programı’na da dahil eden ING Bank, bunun için emeklilere harcama koşulu koymayacağını belirtti.

ING BANK’TA EMEKLİ MAAŞINA GÖRE PROMOSYON TUTARI BELLİ OLDU0

Her banka gibi maaşa göre promosyon ödemesi gerçekleştiren ING Bank, bu ödemelere ilişkin de bilgi verdi. ING Bank’ın bildirdiğine göre güncel promosyon ödemesi tutarları şu şekilde:

“Bir aylık gelir 3.500 TL’ye (3.500 TL hariç) kadar ise 4.500 TL, 3.500 TL – 7.500 TL (7.500 TL hariç) arası ise 5.250TL, 7.500 TL – 10.000 TL (10.000 TL hariç) arası ise 6.750 TL, 10.000 TL ve üzeri ise 7.500 TL nakit promosyon ödemesi verilir.”

Emekli olmak 8.500 TL nakit almaya yetiyor! İşte başvuru noktası ile ilgili etiketler emekli banka promosyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.