Emekli istihbaratçıdan dikkat çeken darbe yorumu: Siyonist kanat sıkıştı merkepleri tarlaya sürüyor

Türkiye'de son günlerde darbe söylentileri yeniden ayyuka çıktı. Fitili ateşleyen isim CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'di. Onu CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu izledi. Ragıp Zarakolu'nun yazısı ise ortada ima falan bırakmadı. Peki, kim neden Türkiye'nin gündemine darbeyi sokmaya çalışıyor. "Tüm merkepleri de tarlaya sürüyor. Bizim kriptolar dahil" diyen Emekli İstihbarat Albay Coşkun Başbuğ'a göre işin içinde Siyonistler var!

Güvenlik ve Terör Uzmanı. Emekli İstihbarat Albay- Psikolojik Harp Uzmanı son günlerde CHP'li sözcüler ağzıyla Türkiye'nin gündemine sokulan darbe imalarını sosyal medya hesabından değerlendirdi. 

Venezuela'da darbe hazırlığındaki 2'si ABD'li 13 kişinin yakalandığını belirten Başbuğ, bu ülke ile birlikte Türkiye ve Katar'da gümdemi meşgul eden darbe söylentilerine dikkat çekti. 

Perde arkasında sıkışan siyonist kanat olduğunu ve son kurtuluşu darbede aradığını ifade eden Başbuğ, Türkiye'deki kriptolar dahil tüm mayın eşeklerinin sahaya sürüldüğünü ileri sürdü...

İşte Coşkun Başbuğ'un son darbe söylentileri ve Venezuela özelindeki son gelişmelere ilişkin görüşü:

"Venezuellada Maduro’ya darbe hazırlığında olan 2’si Amerikalı 13 kişi yakalandı. Katar, Türkiye, Venezuella bir süredir darbe söylentilerine sahne. Belliki Siyonist kanat sıkıştı ve son kurtuluşu darbelerde arıyor, eldeki tüm merkepleri de tarlaya sürüyor. Bizim kriptolar dahil"

Emekli istihbaratçıdan dikkat çeken darbe yorumu: Siyonist kanat sıkıştı merkepleri tarlaya sürüyor

Emekli istihbaratçıdan dikkat çeken darbe yorumu: Siyonist kanat sıkıştı merkepleri tarlaya sürüyor ile ilgili etiketler Türkiye Darbe Venezuela Katar coşkun başbuğ siyonist merkep mayın eşeği kripto
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.