Emekli ikramiyeleri o tarihte yatacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilerin ramazan ikramiyesinin ilk ödemesinin mayıs ayı başında gerçekleşeceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da Demokratlar Birliği Heyetine hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Koronavirüs salgını sebebiyle yaşadığımız zorlukların özellikle ülkemiz ve milletimiz için yeni müjdelere kapı aralayacağına inanıyoruz. Allah'ın izni ve inayetiyle Türkiye bu salgın sürecinden çok daha güçlenerek çıkacaktır." dedi.

İLK ÖDEME MAYIS BAŞINDA

Emekli ikramiyeleriyle ilgili önemli açıklamalar yapan Erdoğan, açıklamasının devamında "Bayram ikramiyelerinin ilk ödemelerini mayıs başında gerçekleştireceğiz. En düşük emekli maaşını 1500 'TL'ye çıkartarak vatandaşımızın mağdur duruma düşmemesini sağladık. Enflasyon oranında artış yapılan bayram ikramiyelerinin ramazandaki ilk ödemesini mayıs başında, Kurban Bayramı ödemesini de temmuz ortasında gerçekleştireceğiz.  ifadesini kullandı.

 

Emekli ikramiyeleri o tarihte yatacak ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekli İkramiye
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.