Emekli bayram ikramiyelerine zam geldi mi? 2021 Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatıyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan merakla beklenen Emekli bayram ikramiyelerine zam geldi mi sorusunun cevabını verdi. Peki, 2021 Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar, kaç TL zam yapıldı? İşte 2021 yılı Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi zammı…

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere 'bayram ikramiyesi müjdesi' geldi. Erdoğan, 2018 yılından bu yana emekli vatandaşlara ödenen Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı emekli ikramiyelerinin zamlandığını söyledi. Peki 2021 Ramazan Bayramı ikramiyesi ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) Kadın Kolları ve Gençlik Kolları MKYK Üyelerini kabulünde emeklilere ödenen 1000 liralık bayram ikramiyeleri konusundan beklenen açıklamayı yaptı.

3 yıl önce emeklilere bayramlarda 1000'er lira ikramiye verme sözünü verdiklerini ve bu uygulamayı hemen başlattıklarını söyleyen Erdoğan, enflasyon oranında artış yapılan bayram ikramiyelerinin Ramazan'daki ilk ödemesini Mayıs başında, Kurban Bayramı ödemesini de Temmuz ayı ortasına doğru gerçekleştireceklerini ifade etti.

Emekli bayram ikramiyelerine zam geldi mi? 2021 Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ne  zaman yatıyor?

2021 RAMAZAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE KADAR?

İlk olarak 2018 yılında verilmeye başlanan 1.000 TL emekli ikramiyesi 3 dönemdir aynı tutar üzerinden hesaplara yatırılmaya devam ediyor. Bu yıl enflasyon oranında emekli bayram ikramiyelerine zam yapılması ve tutarın 1.083 TL olarak hesaplara yatması bekleniyor.

Emekliye Ramazan Bayramı İkramiyesi: 10-12 Mayıs 2021

Emekliye Kurban Bayramı İkramiyesi: 12-16 Temmuz 2021

Emekli bayram ikramiyelerine zam geldi mi? 2021 Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatıyor? ile ilgili etiketler Ramazan Bayramı Kurban Bayramı Emekli bayram ikramiyeleri emekli ikramiyeleri
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.